Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ricky246

[劇場創作] BATMAN STOP MOTION - 初玩者板

ching ..good try ...support !!
睇完你的作品.... 非常有電影感:71:\

xdd ....國產007打把idea ..有趣有趣:$

想問問你set frame 數多小, 用什麼software 後制 :77:
回復 15# tolete
TKS TOLETE HING~ the next video COMING SOON ~~
回復 16# 滴滴仔
多謝滴滴兄支持!
講起上來...你問既問題 令我慚愧同唔知點答你好...
因為我無set死幾多frame (有D求其), 有D位會多D frame 一有D位少d,
視乎動作, 所以你會睇到有d 位唔係好順 (基本上成套都唔順)....我都係初學者玩下...
software 就用好普遍edit video既software, 當佢video咁edit.
叫 sony vegas pro.   不過我知道有一d專門edit 同 拍stop motion既softwarer 叫
Dragonframe 你可以試下....拍完記住share 下呀
回復  tolete
TKS TOLETE HING~ the next video COMING SOON ~~
ricky246 發表於 26-9-2013 04:49 PM

支持你:71::51::he:
回復  滴滴仔
多謝滴滴兄支持!
講起上來...你問既問題 令我慚愧同唔知點答你好...
因為我無set死幾多fr ...
ricky246 發表於 26-9-2013 05:07 PM

唔好咁講...大家指教下...:64:
我反而佩服你..有心有力..真係拍得唔錯 :71:...

反而我自己慚愧至真...因為我近來小時間玩玩具...
連拿相機影下玩具..都冇乜時間...:80:....
:71:好得~~加油~~~~~~~~~~~~~~~
回復 20# 滴滴仔
我都無咩時間攪架, 不過每次影完拍完 都大大減壓, 好relax.
所以 幾忙都拍下玩下~ hehehehe
回復 9# MAX

HI MAX 兄,  小弟就來會再POST 新拍既BATMAN, 到時可否幫我POST多一次AR ? 唔該晒!
toysdaily.com/discuz/thread-215875-1-1.html
回復  MAX

HI MAX 兄,  小弟就來會再POST 新拍既BATMAN, 到時可否幫我POST多一次AR ? 唔該晒!
toysdai ...
ricky246 發表於 17-10-2013 02:26 PM

好~你到時再通知我丫~
期待:handshake: