Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 關於ada wong 拎左貨的朋友可以睇睇^___^

Ada wong本人就訂左 應該第2輪去拎
我見大家出左黎d相都吾太好評
不過都係算啦 訂左都去拎 還掂家中有丫jill當多隻收藏
其實我想問有朋友試過換hot stuff body?
我好想知效果如何 因為如果岩size就拎貨買埋 吾岩就吾晒錢買多個body
仲有 吾該快d出生化6^___^等緊chris!
我有hot stuff body, 未有ADA...所以未知頸位同件其袍FIT唔FIT...
但有另一個問題....hot stuff body膚色偏粉紅...同ADA面色暗黃應該唔多夾...
對鞋都除唔到{:1_201:}
I have Ada and Hot Stuff body v1, the skin tone don't even come close. Doubt it would look good.
ada 個身裁有咁個size? 其實有冇幾個standard size 或body只有一個size?
假如一定要hotstuff 佢會岀ver2.0,其中一款會for hottoys,但唔擔保一定match 返ada膚色同身型,而且件裙可能要拆先再著到

個人覺得唔搞好過搞喇,始終原厰身型膚色應該係最match,大家話要換都係因為關節問題啫,我就反而唔想要包膠手,若真係堅持要換真係要考慮清楚,以enterbay 心悠為例,有人換咗body竟變大隻咗,個人接唔接受真係自己決定
著唔落..HT BOY 可以由腰拆開著件其袍, 其他BODY 穿唔過
Really HT BOY 可以由腰拆開著件其袍, 其他BODY 穿唔過