Toysdaily 玩具日報

查看: 6847|回復: 27

[詢問] HT Iron Man 3 War Machine 胸像換完又死

終於收到電話可以攞WM胸像,開開心心尋日攞咗返屋企第一時間入電試燈,唔着.....頂

今日去換,佢都係揾隻冇袋包住嘅俾我,見外觀冇問題,都冇乜所謂喇!試燈時第一下都係唔着,之後佢推吓啲電又着喎,咁就收貨喇!點知返到屋企再試,又唔着.....頂上頂

都唔明點解同一個問題只可以換一次!尤其係電嗰啲嘢,真係話死就死!有冇Ching有單可以借俾小弟再換返隻正常嘅胸像?
師兄真係唔好彩,應該換個陣就揀到啱為止
你推下D電啦
{:1_204:}
回復 2# Bat

係佢度嗰一刻着,返到屋企又唔着都吹佢唔脹囉{:1_237:}
回復 3# JUNOWONG28

推到爆,又揾鑼絲批了吓啲彈簧,都係冇反應:no:
第2隻 唔係第一時間著都收貨 應該再試其他
再試其他係指....... 唔通叫佢開多幾盒着俾我睇,對比吓{:1_237:}
係!!我上次MARK VII 都開左兩盒!!! 但我係花左換!!!唔係燈問題!!
Ching外觀有問題,再開都好合理,我死燈嘅,開一盒啲燈着,好難叫人開多盒啫!
咁第2隻都唔係即著 要推一推 即係都係有問題啦
1係樓主你試下改用usb 供電 睇下著唔著 可能有一線生機
小心俾人話你  "你玩燈定玩隻野呀"   :he:
ching真係唔好彩{:1_206:}
小心俾人話你  "你玩燈定玩隻野呀"
lili 發表於 11-9-2013 01:37 PM

如果有師兄夠膽講呢句野…肯定比人捉出黎鞭屍!呢隻野乜叉都唔郁得…除咗用黎擺第二野就係玩燈…鐘意又開下鐘意又熄下:he:
如果時著時唔著都有可能係接觸不良
回復 11# lili

呢隻唔玩燈唔通真係玩隻野?? 隻野點玩?
而且我玩燈就已經係玩緊隻野啦