Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lukazou

[玩具攝影] 【Luka開箱】Ada Wong [Bio Hazard 4]

回復 15# joeyip
胸細如果條肩帶綁實d唧話恐怕會影響到旗袍胸位變形,
依家正面睇點都感覺有d,
如果條肩帶再實d可能連正面胸都無埋.
我會忍唔住執走格勒底la!
最大問題係件衫?好似著左圍裙咁 {:1_240:}
今日扑去拎先!對長腿真係唔錯!
其實有時要美型必須有所付出,HT大廠,Body有一系列番用,Ada換咗包膠手腳,但點解仲要有ball joint咁肉酸?個joint唔可以包埋係膠入面? 最離譜係個美背,明知著大露背,個上身係咪應該一體成型? EB小龍GOD做到,EB1:4Rambo同小龍都係,HT自己出小龍都係一體上身,出隻大露背美女居然有一截響中間
nothing look like the box art.........:72:

看看 DSC_8631  o個張 close-up,個 "膊頭" 同個 "格胳底" 咁o既樣,Hottoys 你想點呀??  :53:
Hottoy 既技術幾時先可以做到完全包膠呢, 如果得既話, 呢隻figure會+唔少分
呢個ada九成九比喪屍咬過仲左毒,要食草藥解毒
ht應該跟番綠草、紅草各1,咁就無貢多人插{:1_208:}
............師兄好盡力出美圖........但我真係唔識欣賞, 覺得係HT水準之下的作品.......
原果HT真係出隻全包膠既, 到時咪一樣有人話佢活動能力唔夠, 連槍都舉唔起......
實物品又ok播,不過樣子冇表情,多謝分享{:1_208:}
Nice photos, thanks for sharing
x2...........
睇來隻隻都係印度ada,個個既相都係咁.... 同期又有印度rider... 近排咩事...