Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【花樣年華.李冰冰?】Biohazard 4 HD Ada Wong

手同腳包左膠都無用啦...d腕位咁肉酸..算啦...個辦都係咁,預左
最大問題件衫d料........我印像中應該係"令"料旗袍...感覺高貴好多
而家點解變左呢d布:time:
感覺HT好那西咁去做呢隻野算.......:help:

HT果幾位神級打手夠鐘出黎幫老細解下畫啦 :56:
佢既不是李冰冰,亦不是Ada wong,
她是吸毒版馬蹄露!
下巴又長又鞋抽,又黑眼圈,嘴唇又發黑。
MAX 發表於 10-9-2013 03:29 PM

又黑眼圈,嘴唇又發黑 x2.... 極到仲似zombie 過 zombie.... :Q
佢唔係吸毒,而係真係變左喪屍…
太{:1_198:}太失望啦。关节露太多了啦。。。
師兄真係影得好好,但個頭真係好唔得:Q
手同腳包左膠都無用啦...d腕位咁肉酸..算啦...個辦都係咁,預左
最大問題件衫d料........我印像中應該係"令 ...
lili 發表於 10-9-2013 09:19 PM

官圖都係咁. HT無ARK你喎. 個鑼贏曬+100分, 格勒底同波波足踝輸曬-200分....  -100... {:1_214:}   
唉...希望攞貨時候見到嘅實物唔係咁差啦...
見到咁多ching d 相...件衫...個樣...同大陸d第三方產品有乜分別?
:36:經城市獵人一役我已經睇透左HT既技倆~~~!
果一對阿婆腳真係無咩美感
謝謝樓主用心的相片
Pk....full pay左,無得撻....

比番官圖隻ada小弟呀......................:help:
成個道友咁         。
對腳...好似大陸阿嬸著肉色短絲襪 + 女工大頭鞋咁{:3_135:}
官圖都係咁. HT無ARK你喎. 個鑼贏曬+100分, 格勒底同波波足踝輸曬-200分....  -100...  ...
darknight 發表於 10-9-2013 10:51 PM

嘩! 個义高到呢....  如果圖內係真人, 就一定係十八禁{:1_203:}

其實個版個格勒底同波波足踝都係一樣, 只係件旗袍手工同料都好似差左, 負責衣物好似係Hai Lim?   Spec寫"Costume Advised by Hai Lim", 其實同"Costume Designed by Hai Lim"有乜分別?  看來Hai Lim都負責未出的Spider-man, Leslie, Joker(Mime), The Crow, Tony Stark the Mechanics等等,  希望佢QC可以爪緊D.
插啦,盡情插啦,插多兩插可能又移去閒聊區:he:
回復 70# catcat

官圖果隻係大師手造, 同大貨點都會有分別.  以前大貨好過版既日子好像巳經遠去, 反而官圖開始利用攝映燈光技術去達致隱惡揚善之效, 作為客仔真係要看穿這些技術, 老實說, HT頭雕技術在漫畫電玩角色上好像有無用武之感.