Toysdaily 玩具日報

查看: 8408|回復: 12

[玩具攝影] 啲呃屎 洛克人 終極甲

Flickr 上 Christopher Chan, Tathor0003426

Flickr 上 Christopher Chan, Tathor0003429

Flickr 上 Christopher Chan, Tathor0003431

Flickr 上 Christopher Chan, Tathor0003432

Flickr 上 Christopher Chan, Tathor0003434

Flickr 上 Christopher Chan, Tathor0003436

Flickr 上 Christopher Chan, TathoR0003437

Flickr 上 Christopher Chan, Tathor0003438

眼訓,影住咁多先。

當初VAVA一有得訂就去左訂,到佢今日插左咁多水之後,我果隻都係岩岩先開外箱,真有點愧疚。。。

題外話,因為本人已經厭倦左面書果種低解像圖片,轉用flickr相薄。
睇唔到的話請講聲,或者有高人可以教教我點樣人人都睇到flickr。
終於有人出報告,呢隻仲未入,等出糧先!!
頭像被屏蔽
呢隻係咪X4時chok cheat可以用到果套?呢隻可唔可以變飛行衝刺果個樣?
呢隻係咪X4時chok cheat可以用到果套?呢隻可唔可以變飛行衝刺果個樣?
紫月葵 發表於 7-9-2013 12:11 PM

X4時嘅隱藏裝甲,具有黃金飛翼給予敵人有莫大傷害
師兄會唔會入埋隻西格瑪{:1_214:}
師兄會唔會入埋隻西格瑪
卡妙 發表於 7-9-2013 04:54 PM

訂左黑ZERO.... SIGMA如果係變焦鏡都會買,可惜佢係定焦大膠。放棄了。
回復 1# 果汁先生

呢隻個造型真係唔錯,由其是X d甲逞透明可看到內裡d機械造型,透明parts件又多,真係又靚又正!,ROCKMAN X都係我d童年回憶,不過以前都係玩佢d遊戲多,仲有萬變卡,模型,其他商品,想問你有冇入埋初代ROCKMAN?
ching我都買齊晒,
想問你個隻究竟裝甲係日版定行版?
日版有個GAME CODE送
行版冇,中左伏orz
我買行的,雖然highphone都有果隻game玩,但無玩到,無都無所謂啦。
玩具無問題我就心滿意足=-=
i enjoy Rockman X 1-8 {:1_220:}
多謝師兄分享!   這隻現在 3魚有找!
mythsgod 發表於 7-9-2013 08:46 AM

唔係掛 咁平咩? 邊度?
頭像被屏蔽