Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS217 – The Lone Ranger: 1/6th scale Tonto Collectible Figure

戲睇左,一般啦…唔係JD fans,呢隻pass…頭先睇完版反而訂左超人個大奸角將軍,套甲好靚,頭雕唔錯 :shiny:
Johnny Depp咁靚仔但佢冇一隻figure係正常樣:p ...

呢隻...我淨係想要對手鐲{:1_223:}
回復 61# Pixiv

pixiv ching...岩岩我都係同你一樣...2隻放左一齊...比較之下..我都係入左將軍 (超人我未訂)
完全同以上一樣
本來去睇TONTO靚唔靚
睇完實物立即決定唔訂
旁邊隻ZOD好鬼吸引
岩岩門市望完實物,失望… 感覺一般……
另外點解Johnny會矮過晒其他人,烏鴉都高佢半個頭…?
BTW,無後悔訂左Zod,超正!
岩岩門市望完實物,失望… 感覺一般……
另外點解Johnny會矮過晒其他人,烏鴉都高佢半個頭…?
BTW,無後悔 ...
kimlam 發表於 8-9-2013 04:22 PM

Johnny Depp 178cm,  Brandon Lee 183cm
尼隻真係唔中~~~~~~~~
睇完套戯都冇咩意欲買
套戲都未睇。。。不過好似真係麻麻地

因為睇左套電影, Tonto (Johnny Depp) 真係好好笑,雖然美國好似唔多收得,但我自己反而覺得好好睇, 笑左好多次,  同埋,睇左相後,覺得做得幾似
所以,..決定會入手, 但應該下星期先有時間去訂!!!
今日諗住經過望下實物,點知得個牌,職員話個辦送咗去日本擺展。
今日諗住經過望下實物,點知得個牌,職員話個辦送咗去日本擺展。
sb.1010 發表於 9-9-2013 06:23 PM

哎呀~ 仲唸住下星期去睇下個實物tim....
估唔到小龍body重有得發揮,可謂物盡其用,知價未免進取左D囉。
剛收到sms 已可取貨~
啊, 咁下一隻應該派 mk35 了吧.