Toysdaily 玩具日報

查看: 4993|回復: 27

[詢問] 請問1/26Tony workshop開始派了嗎?

我127。等到變長頸鹿:die:
我127。等到變長頸鹿
Kitmary327 發表於 4-9-2013 10:03 PM

上星期先派首批貨, 咁快等到變長頸鹿?
派緊26 全日時間既單, 你冇打去問下咩
咁都問...連我無訂都知! 咁多人PO左相分享(26/1)第一日單,咁27/1咪之後囉:47:
25/1 係第一日單,我26/1 單,昨晚6點斷都收到電話可取貨
wow 26開始啦 快d31:he:
25/1 係第一日單,我26/1 單,昨晚6點斷都收到電話可取貨
kkkso04010 發表於 4-9-2013 10:25 PM

原來25先第一日,咁我攪錯左...我見Y網D人大大字寫首日26,原來係誤導{:1_200:}
我26/1 都未收到電話{:1_237:}
望到首日後。日日係咁睇。都未見過126
我都係26號,未收到電話喎…………………………
call唔切電話?:oh:
咁都問...連我無訂都知! 咁多人PO左相分享(26/1)第一日單,咁27/1咪之後囉
宇宙之王者 發表於 4-9-2013 10:15 PM

我淨係知首日單係一月廿五號咋…點解你會知廿六號係第一日呢?
回復 12# 地獄滾球

多謝Y網D人話自己個張係26號首日單攞,真係無玩開即比佢地昆左....{:1_213:}
As said many times, no need to wait for phone call, 1/26 all day can be pick up already.  You can just go.  If you don't believe so, just call HT to re cfm.
頭先去門巿問,係派到26