Toysdaily 玩具日報

[詢問] DX02發光頸能否套在DX12的BODY身上?? 飛行背包都係

DX02發光頸能否套在DX12的BODY身上??
飛行背包能否套在DX12 BODY身上??

同埋有冇邊位師兄見到邊到有現貨賣?? 想買...><
記憶中原&#21424;ge話係吾可以。

但民間好似出左Dx12發光頭雕同飛行背包。
飛行背包?? 你指件cape 摺埋成一個backpack咁 (香港果幕)? 我DX2同12都有, 我試過是可以共用的. 發光眼頭雕就無試過, 所以唔知得唔得 (我基本上都無玩過DX02個發光眼頭雕 XD)
DX02發光頸能否套在DX12的BODY身上??
飛行背包能否套在DX12 BODY身上??

同埋有冇邊位師兄見到邊到有現貨 ...
lainam516 發表於 4-9-2013 03:00 PM

DX02條頸係大孔, 但DX12個body係新款的細的, 放得落但扣唔實, 要用blue tip固定:o
我試過背包可共用,但發光頭會插不實,有鬆弛現象,而且外觀條頸會覺得長&#21655;&#21874;!
回復 2# venson8789

QC品質不好,朋友有買,又貴,又唔對色!!
回復 7# Killthecat
師兄係講緊DX02?咁同DX12 差好遠?
回復  Killthecat
師兄係講緊DX02?咁同DX12 差好遠?
fatwallace 發表於 5-9-2013 09:13 AM

民間出左Dx12發光頭雕同飛行背包
多謝咁多位師兄既解答...
如果正如師兄所講dx02個發光頸就算blue tip固定左都有長頸問題~
咁我只入手個背包算=]
萬分感謝各位師兄!!