Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A THINGY

回復 29# rudesbarry

應該係有C兄order多過一隻被cut單再推多次出嚟,見臺灣果邊有C兄自己話落咗3隻會被cut單
JC 廣州賣不完,你有上去嗎?
會場版每天只有20隻,全部都在每天一早賣完。

你有留心看這隻JC頭 ...
kingofhero 發表於 5-10-2013 08:54 PM

唔通你有上廣洲,莫非你是自己人,就算是都不要那麽激动,討論一下啫。{:1_203:}
回復 25# kingofhero

唔通你有上廣洲,莫非你是自己人,就算是都不要那麽激動,討論一下啫。{:1_203:}

我沒説不喜歡,但有意見就要出聲,如果不能接受人意見,何來有改善呀。當然喜歡我會買,不喜歡當然不買啦。我還有買3A的產品,如果不喜歡他們的產品我都不會買啦,還討論什麼呢,這只是一些意見,希望他們有些改善啫,不喜歡就不要看吧!!!
回復  kingofhero

唔通你有上廣洲,莫非你是自己人,就算是都不要那麽激動,討論一下&#218 ...
rodman91 發表於 6-10-2013 02:48 AM

你那些是意見呢? 見你亂嗡先出聲

回復 34# kingofhero

你唔好再吠啦{:1_213:},我唔再回應你啦,個個都是平心靜氣討論,你就玩針對。我無需要浪費時間同你對話。如果你覺得不對你可以回應,但不要挑釁別人。:34:

你唔好再吠啦,我唔再回應你啦,個個都是平心靜氣討論,你就玩 ...
rodman91 發表於 6-10-2013 02:11 PM

學你講:你重乜咁激動呀?你可以唔回應喎!

回復 36# kingofhero

:62::62::62:入了好多貨,怕變[蟹貨],揽住啲貨睡覺啦,叫AW同鋒哥造你老豆,3A自己人。:58:

每次有人為 3A 而爭吵,都不外乎係因為買唔到限定嘢

老實,今次 thingy 真係不知所謂,我都 dklm 好多次

但最後總算比大家買返啲代替品吧

請自問自己為乜而鬧?

究竟你係咪因為買唔到限定品嚟炒而亂咁9叫嘅師奶阿叔吧?!

入了好多貨,怕變[蟹貨],揽住啲貨睡覺啦,叫AW同鋒哥 ...
rodman91 發表於 6-10-2013 05:00 PM

你講野真係九唔搭八,買唔到就要認老豆,你童年ㄧ定缺乏父愛

回復 39# kingofhero

3A對你真是好緊要,由頭到尾我都沒講一定要買倒,買不到那又不會死,玩具是用來玩,不是炒,我都是講3A的thingy売買方法,今次做得不好,我講什麼你都這樣緊張,你重唔係(3A人),是否講中了你缺乏父愛,有精神問題去睇醫生啦,白痴仔!

3A對你真是好緊要,由頭到尾我都沒講一定要買倒,買不到那又不會死,玩具是用來 ...
rodman91 發表於 7-10-2013 12:16 AM

唔夠人講就鬧人... 成個細路咁~

唉~~ 你都係唔好回應啦~
回復  chungcup
非常同意,例kaws michael Lau , bearbrick, 你喜歡就隻隻都入,唔好話騙錢,只是願者上釣 ...
dreamtoys 發表於 5-10-2013 10:55 PM

Yes ~ 真的十分認同兩位 Ching ~ :)
好野,今天去了七仔,訂左。
成日Tk,JC,Tk,JC,Tk,jc悶到嘔
回復 44# tonylee12003

AK系列。好多款WO。。。。。