Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 聖鬥士奢侈

[玩具報告] 空運到屋企門口的龍星丸

回復 10# 馬仔
4410yen + 1380yen (EMS shiping) = 5790yen
信用卡過了港紙$^*數。
多謝曬,很details報告,thank you!!{:1_208:}

回復  馬仔
4410yen + 1380yen (EMS shiping) = 5790yen
信用卡過了港紙$^*數。
聖鬥士奢侈 發表於 3-9-2013 11:35 PM
回復 13# sckoko

有沒有舊食玩??
望住個目錄唔知點搵到.:47:
我係HLJ訂,仲未收到有貨order,好擔心
回復  sckoko

有沒有舊食玩??
望住個目錄唔知點搵到.
hompage 發表於 4-9-2013 12:33 AM

大大你打"mini-pla"就可以搵到
不過amiami食玩貨量極少, 最舊都只係天裝, 所有食玩現已全線sold-out......
係??
佢同我講預2-5星期....

BTW, 其實我唔係太清楚SAL Small Packet (Registered), SAL Small P ...
sckoko 發表於 3-9-2013 10:43 AM

2 to 5 weeks that is not for HK la, i think is for North America.  i usually got it in 2 weeks
回復 19# woofai10
HLJ可以取消order,出街買價錢差不多。
我都等緊寄,sal ,日版計返算扺玩
1999話寄左但過左半日仲未係ems查到係邊:57:
星期一俾錢
今日到, 同出面街差唔多價錢, 快靚正
下次有機會試SAL先
我都收到貨了, 不過今次個盒壓殘左, 好彩裡面D件無問題......
今次揀左SAL Parcel, 下次有機會會揀其他方法