Toysdaily 玩具日報

[詢問] 1989 Batman 車換件情況

普通人偶換件已經夠煩:no:而家仲要換呢架野、煩上加煩煩煩~~~:Q{:1_200:}
呢架車成四千................. 拆到先有得換...............

......唔通真係要接受, 玩具黎姐........唔好咁認真........?! :63:
回復 2# kenyon12

我都係自取,第一日單變最後單。
我已經日日打去toy hunter 追status , 永遠個句“請耐心等候,巳經在call自取客人,但1st day 單都好多人,要排,晤知下一輪係何時“, fxxk them !!!
自取實在太難, 咁大盒, 好難攞走,

你諗諗, 雪櫃咁大個盒, 放得幾多盒係鋪,  同埋仲有其他貨品,

所以一日比兩個自取都夠晒數..

自取的話, 慢慢等啦
我洸謏^到出來)就吾比換(佢地話呢D係佢地policy係可以接受程度內喎,所以吾會換。  係,我承認個凹陷位好 ...
gooseliu2003 發表於 2-9-2013 09:50 PM

果班人,咁嘅服務態度,真係唔小都唔會理你!
根據要打電話去追 ﹠催!
唔係,睬你都傻
i have some updates, Hot toys 話會免費replace我架batmobile!
also,我想問大家架車有冇一張white膠sheet cover for extra proection? 因為見外國網民嗰啲有..
咁大架野又光滑車身小小一度痕己經痛不欲生了~

我唔敢入啦~呢架我唔恨~祝師兄換到~

:)
回復 22# starsaber888

我係首批送上門既, 我個件冇跟white膠sheet, 可能發生太多花件事件吧...

最近睇左隻Bat Mobile DVD, 介紹電影中架1989Bat Mobile 原來有層日本制既幻彩油在車身上, 全黑的車身色彩在某些角度下會見幻彩深紫色的...
Hottoys 的CS 真的要好好向 3 A 學習 ...
小弟係首日單,到而加都未有得攞,唔通自取要等曬,付運單先到我,真係有啲離譜
小弟係首日單,到而加都未有得攞,唔通自取要等曬,付運單先到我,真係有啲離譜
rention929 發表於 10-9-2013 09:23 AM

打去問下好喎,如果佢地漏打俾你,派晒貨佢地又唔認數,咁又要追餐死喇:78:
回復 17# good886

四千銀都買唔到件令自己滿意既玩具.....
我真係接受唔到..........
依家玩玩具係好受氣
首辦價錢,扭蛋QC
我洸謏^到出來)就吾比換(佢地話呢D係佢地policy係可以接受程度內喎,所以吾會換。  係,我承認個凹陷位好 ...
gooseliu2003 發表於 2-9-2013 09:50 PM

WTF !!!!!!!!