Toysdaily 玩具日報

[詢問] 買MG 高達 00問題

MG  1/100 GUNDAM OO RAISER
MG Gundam 00 GNT-0000 OO QANT 量子型 高達 EXIA 能天使 劇場版 QAN[T]

我想問大約幾錢同邊到買
我想問深水步同旺角邊到有得買高達 (最好有上面個兩部)
另外MG 00 RAISER LED燈 邊到有~
THANK YOU
深水步冇咩機會有上面個兩部,但我知既都有2間,一個係69模型,一個係福利模型,福利模型平野多之前有你要既LED燈,e家唔知有冇,佢仲有fb專頁:福利模型 Fook Le Model,而旺角我就知有千里達模型,英明模型,2間好近,好似都係洗衣街,英明模型比較有機會揾到你想要既,貨多,你好運仲會見到較舊既模型(其實你肯行10min到油麻地,戈度仲會有4間)
回復 2# 我好7

真係唔該曬你
我行過去油麻地冇問題,你可以俾個地址或者間鋪名我嗎?
回復 3# r022502

偉利模型同生暉模型都係廣華街,有間係煙廠街個小商場度(利興燒臘飯店對面),仲有一間係窩打老道,好似叫宏記
回復 4# 我好7

真係唔該曬你啊!!!!!!