Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關amazon運費問題吾該幫幫忙

請問係amazon買一盒12吋medicom運費大約幾多?洗吾洗手續費,吾該請各師兄解答,thank you
邊到的Amazon先?
日本Amazon應該唔會寄玩具到海外的。
:44:
吓!我巳為會寄,吾該鸭兄

要晌日本amazon入玩具只能靠轉寄服務例如tenso等,
會收手續費及EMS運費,如500g重量加服務費共1590日元.
如非必要我都好少咁做.
想喺日本amazon買玩具最好就喺趁日本旅行/搵遊日嘅朋友收貨.:he:可選擇寄酒店/便利店取. 運費一般500日圓, 部份甚至買滿一定金額免運費. 手續費一般都喺全免 (即日/指定送貨日另計).本人差不多每次遊日都會喺香港落定order, 方便快捷:71:
我用過jshoppers tenso 轉寄香港,佢聲稱平過tenso.com.....
都幾快收到,用EMS寄
我用過jshoppers tenso 轉寄香港,佢聲稱平過tenso.com.....
都幾快收到,用EMS寄
鴨仔 發表於 2-9-2013 11:57 AM

jshoppers 我都有用過,不過佢只做單件頭轉運, 如分別入多件貨就唔太化算...:67:
:handshake:感激以上咁多位師兄意見thank you