Toysdaily 玩具日報

[其他] Play Imaginative Iron Man 3大軍

頭像被屏蔽
回復 42# mushroom
:77::77:師兄忍唔住出手了!!!!!:71::71:
我一向一係入晒, 一係一隻都唔入, 或只入最喜歡的一隻........其實你講咗=冇講
裝甲仔 發表於 2-9-2013 01:19 AM

都係嫁, 哈哈~ 不過起碼咁都有人回應~

認真: 其實如果要咁貴,應該一隻都唔會入了~
回復 48# jeffloh

我明白師兄你意思既~一係入晒,一係完全唔入,最多只入一隻嘛~
anyway,我諗呢度好多師兄都會PI出幾多,佢地就入幾多
不過至少我自己就做唔到了,成7、8條魚一隻真係玩唔起
回復 49# 天涯孤客

"我諗呢度好多師兄都會PI出幾多,佢地就入幾多"
一開始個個都話佢貴, 不過之後多人話會入, 但入得曬全部既人我都想見識下 :57:
如果出得好有現貨我都會考慮下, 不過訂就一定唔會了 {:1_212:}
回復 51# Assassin
我就係"其中一位話想入晒既師兄":!
不過都係出左第一隻先算,唔排除實物令團火熄晒:o
回復 52# TsChoi

師兄睇中1/12 (姐係6吋) ? 有無訂42, patriot同war machine? 如果出到一半唔再出真係唔知點算 {:1_212:}
回復 53# Assassin
訂左1:12 war machine Mk ii,試過正試追埋其他
其實我都驚佢出晒1:4會冇人買破產{:1_222:}
回復 51# Assassin

我信有人會入得晒既,畢竟如果一隻800蚊,出晒42隻Ironman加3隻war Machine,計落四皮野有找,加上斷估佢唔係一下子出晒咁多隻卦,呢度D有錢師兄應該都afford到既,係我呢種窮人就「這些機會…」啦:cool:

講真係佢出唔出得晒既問題大D,個個師兄都好擔心佢出D 1/4係咪真係有咁多人買{:1_217:}
回復  mushroom
師兄忍唔住出手了!!!!!
EDMONDLUN 發表於 2-9-2013 12:05 PM [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=70572

83&ptid=213920][/url]

玩過試模, 合金好正嘛
唔好得過版吖, 比現貨我睇吖:57: ............成日引人哋!:63: