Toysdaily 玩具日報

查看: 4920|回復: 13

[玩具報告] 八月尾二入都是好嘢,我欠了你們:合金魂Danguard 和 Figma Asuna

這個八月,忙都北街,買了回來都沒好好拍照。

我這些開盒display派,最重要是上色靚和準確。再拿上手玩,兩件問心嗰句,真的覺得兩件都是好物。。。。。。。。。。。可惜,忙著拍整個玩具柜,所以就下面一圖流算了:
“兩個不要吵架和互相埋怨,就是主人我不好不夠愛:x ”

入柜,ching們能看到Asuna和Danguard放在哪裡嗎??看玩具柜分享就能找到了:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-213919-1-1.html

謝謝觀看超簡短報告。:x
Love your toy cabinet!!
太空保衞者企喺超獸前面, 亞絲娜就喺左手Saber戰隊上面嘛! :58:

排得好整齊, 相信你都係一位有條理之人. :71:
恭喜GAZZA兄又入到兩件好野, 全部放晒第2層呢...........:71:
個櫃真係好鬼正, 好想黎爆櫃呀...........:34:
但你咁勁可以雙手拎玩具再用第3隻手影相0既~:x
師兄個櫃真係:71::71:
太空保衞者企喺超獸前面, 亞絲娜就喺左手Saber戰隊上面嘛!

排得好整齊, 相信你都 ...
可變戰士 發表於 1-9-2013 09:22 AM

ching好眼。。。。或者證明個柜還有空間再塞玩具。。。。。。。。。:x
恭喜GAZZA兄又入到兩件好野, 全部放晒第2層呢...........
個櫃真係好鬼正, 好想黎爆櫃呀...........:3 ...
ray文 發表於 1-9-2013 02:32 PM

我使出第3隻手你都留意到,有heart!:x 其實,有幾個外國玩家拍玩具review時,都是這樣使出第3隻拍的:he:
好正嘅玩具櫃, 真係好恨有一個......
有個又靚又整齊既玩具櫃真令人羨慕!:handshake:
danguard 我無買,始終覺得佢比較細隻
師兄好櫃:71::71::71:
我使出第3隻手你都留意到,有heart! 其實,有幾個外國玩家拍玩具review時,都是 ...
gazza1211 發表於 2-9-2013 03:22 PM

我用心去睇架..............:34:
我想睇傳說中第3隻手之謎........:he:
恭喜入左心頭好~~~~:71:
這個八月,忙都北街,買了回來都沒好好拍照。

我這些開盒display派,最重要是上色靚和準確。再拿 ...
gazza1211 發表於 1-9-2013 04:00 AM

大大個 display 櫃好整齊呀.. 我個個放到好亂.. 我有位就會放入去.. 冇你咁分晒主題~