Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: oscaryiu

[改造交流] Ironman變色底底救星~!!~自救~不求人~擦一擦~搞掂~!!

市面上太多人搞得定粉紅底褲(現在工錢又不貴)...花錢請人家搞個烤漆亮紅; 不滿意還可以重做...自己搞雙手不巧必死得......:34:
真係有錢攞嚟徒, 白白浪費咗件好嘢!!
Ching們有無d好c fu好介紹?
回復 18# vin_tg56

Facebook 打 RX88
頭像被屏蔽
我隻mark 4一早已變粉紅底:49:
反而mark 6就乜事都冇
其實兩隻都係同一時間拆盒放入同一個櫃
所以真係唔明變粉紅嘅原因:38:
不過睇完真係想俾人搞搞,請問是否一劑可以斷尾?
最怕搞完一輪又再變
真心講,小弟係完美主義者,我試過網上好多方法,又話上黑,上銀,上gaia透明紅, 呢到都用左我成舊水(計賣埋要開油水),出黎結果係垃圾,一啲都唔夾,之後又搵過RX88, 都只係80%相同,最後都要接受。所以真係唔好試再試。最後朋友介紹左我都搵到個好師父,之前油過個啲全比晒佢油
回復 22# wai1108

可否告知c fu 資料同價錢
我都想知資料同價錢,可PM?謝謝
MK7係5係都會變色底底           ?
MK7係5係都會變色底底           ?
lfli 發表於 29-9-2013 09:46 AM

我初初以為mk v唔會出事,但自從我上Y拍買左隻未開盒嘅中左蕉,
我好肯定所有紅底都有機,包括mk vii 及未來嘅silver centurion.

唔開盒嘅九成九出事