Toysdaily 玩具日報

查看: 14425|回復: 10

[活動展覽] 竹谷隆之的強殖裝甲

竹谷隆之仕事展 2013年6月1日∼7月1日

畫稿其一 - 強殖裝甲

少了圓潤感, 下半身看不出大改變, 可惜是畫著玩的

{:1_201:}

轉貼, 自備圖床
_(:з」∠)_...好想去啊...................
隻角短左, 胸囗降左cup. :57:
:35:出依隻點都平過買MAX FACTORY
如果是SIC的size絕對會買!
如果是SIC的size絕對會買!
xoxokin 發表於 30-8-2013 02:01 AM

唉~ 想起MaxFactory 的Karas 鴉, 安藤賢司操刀
放在S.I.C 系列來說也算空前, 想不到絕後, 安藤後來的S.I.C 沒有比得上的

{:1_217:}
呢個畫法令我諗起以前一套特攝片,好似叫七星鬥神
呢個畫法令我諗起以前一套特攝片,好似叫七星鬥神
紫月葵 發表於 30-8-2013 06:46 AM

我記得以前atv有套講咩特警, 著到成身甲既, 有紅, 有綠, 唔知係咪呢套
我記得以前atv有套講咩特警, 著到成身甲既, 有紅, 有綠, 唔知係咪呢套
denniskwong 發表於 30-8-2013 12:21 PM

七星鬥神係呢隻,用拳法既

你講果套有d印象,不過唔記得叫咩
唉~ 想起MaxFactory 的Karas 鴉, 安藤賢司操刀
放在S.I.C 系列來說也算空前, 想不到絕後, 安藤後來的S ...
antitid 發表於 30-8-2013 02:19 AM

MaxFactory 的Karas 鴉確實是好物,所以兩隻都有買 !!
回復 10# xoxokin

Max Factory Guyver 系列 關節特製全雕刻 S.I.C. 始終不學
這Karas 的出現肯定了是Bandai 的原因...