Toysdaily 玩具日報

查看: 10209|回復: 35

[玩具報告] 嘰嘰嘰!!! 有人偷我對鞋!(修卡戰鬥員!) (加返對白)

原本設計比電話用既修卡戰鬥員,造型真係好可愛抵死!
我見到呢套公仔時就覺得可造成性好大,小弟加左少少idea,創作左個小劇場,同各位師兄分享一下...

一眾戰爭員: AJ 11 CONCORD 1:1吖!我們快D靜靜雞偷佢返屋企!嘰嘰嘰...

戰鬥員C: 嘰嘰嘰!! 後面果D大力拉!比少少奶力得吾得!?

戰鬥員D: 出緊力啦! 你叫留上果個吾好掛住睇好過啦..嘰嘰嘰!

戰鬥員E: 嘰嘰嘰! 係囉!樓上果個點解你吾洗搬架呢!嘰嘰嘰...好重吖....

戰鬥員隊長: 係WOW!! 喂!點解你吾洗幫手㗎!?嘰嘰嘰...

戰鬥員K: 睇水吖麻...呢D下欄野我吾做邊個做?嘰嘰嘰...

戰鬥員K: 你地快D啦...拉左甘耐都拉吾郁....淨係識嘰嘰嘰....妖...嘰嘰嘰.

戰鬥員E: 嘰嘰嘰! 好似郁到少少啦WOW...

戰鬥員H: 嘰嘰嘰...點解呢邊得我一個!?

戰鬥員E: 我過黎呢邊托一托先...嘰嘰嘰!

戰鬥員眾: KEEP住KEEP住 執位執位!嘰嘰嘰!

戰鬥員D(我自己都已經分吾到邊個打邊個): 嘰嘰嘰! 我踎到腳痹了.....嘰嘰嘰...

戰鬥員D: 淨係你踎咩...我咪又係踎...嘰嘰嘰...

戰鬥員隊長: 喂!上面果個...不如你落埋去幫手啦!嘰嘰嘰......

戰鬥員隊長: PK吖....吾採Q我TIM....嘰嘰嘰...

戰鬥員K: (你都低B既...熱死辣辣搬野...嘰嘰嘰)

戰鬥員K: 多謝收看!!
好正~~
SUPPORT!!:71:
So funny. ........with Jordan XI
給你一個讚!:71:
個小劇場好得意
去到唔Q睬我果度我都嘰一聲笑左
好正~~
SUPPORT!!
fishmomo321 發表於 29-8-2013 11:01 PM

THANK YOU!!

So funny. ........with Jordan XI
nela 發表於 29-8-2013 11:05 PM

多謝喜歡!

給你一個讚!
ericlai58 發表於 29-8-2013 11:24 PM

THANK YOU!!

個小劇場好得意
去到唔Q睬我果度我都嘰一聲笑左
翼. 發表於 29-8-2013 11:48 PM

其實都諗GAG都幾得過癮...多謝欣賞笑點!
表情好夾好抵死:x
好有創意! 相又正!! 太棒了!!! :71:
好正呀喂....ching:love:
表情好夾好抵死
WalkerMachine 發表於 30-8-2013 01:02 AM

THANK YOU!!

好有創意! 相又正!! 太棒了!!!
Jono@行星試相館 發表於 30-8-2013 01:26 AM

haha,  我都好耐無玩過故仔了...thx!!

好正呀喂....ching
老文 發表於 30-8-2013 09:29 AM

多謝支持吖!師兄!
掂!
不過....你呢個短劇set得咁正; 會推多啲人去搶貨....間接推高set嘢售價~
掂!
不過....你呢個短劇set得咁正; 會推多啲人去搶貨....間接推高set嘢售價~
jamcat 發表於 30-8-2013 11:30 AM

人人毒我!我毒人人!
呢set野真係好好玩!
好抵死, 師兄, 你仲好有人格分裂既潛質 (咦, 細個時都係咁玩玩具之wor){:1_203:}
好盞鬼啊!{:1_221:}