Toysdaily 玩具日報

[詢問] 官網訂左3A 隻 REAL STELL ATOM 跟搖控器

請問咁多位師兄,如不用改日期,個email需唔需要回覆re-confirm ,thx!
I got mail too which is delivery at 13/9:51:
請問咁多位師兄,如不用改日期,個email需唔需要回覆re-confirm ,thx!
papay 發表於 6-9-2013 08:33 PM

You better reply him to confirm
我都收到email , 12號送貨 , 好期待呀 , 希望今次一take收貨 , 上次收ambush有sad , 不過佢地既cs好好 , 好快就安排送過隻新過黎 , 希望大家都有好野玩啦 !!!
期待到貨:):love:
我都收到email , 12號送貨 , 好期待呀 , 希望今次一take收貨 , 上次收ambush有sad , 不過佢地既cs好好 , 好 ...
dvddvdhk 發表於 6-9-2013 10:34 PM

我都12號送貨,終於等到了,希望快D開noisy boy訂啦!
要準備銀彈~~
去拎貨~
要準備銀彈~~
去拎貨~
SkyPigNO1 發表於 7-9-2013 12:24 AM

要準備銀彈{:1_215:}
唔係預訂時一早要full paid好哂咩:50:
要準備銀彈
唔係預訂時一早要full paid好哂咩
papay 發表於 7-9-2013 01:37 PM

以我所知 , 有d師兄吾係經官網訂 , 可以落訂先 , 到貨先比錢 , 不過通常比官網遲d先派貨 , 同埋好似無遙控器 .
以我所知 , 有d師兄吾係經官網訂 , 可以落訂先 , 到貨先比錢 , 不過通常比官網遲d先派貨 , 同埋好似無遙 ...
dvddvdhk 發表於 8-9-2013 12:32 AM

有搖控~{:1_203:}

的確我無係官網訂,同埋價錢分別唔大,所以我都無係官網訂好耐 @@
回復 25# SkyPigNO1

係,忘記了:55:喺七仔訂好似比官網訂平十幾蚊添(有搖控),小弟都係12號送貨,好期待:D
回復 1# ithacity

唔使驚, 我地係其他舖仔訂都無咁驚, 何況係原來官網. 又無話有假官網. 淡定喎~ {:1_218:}
回復  SkyPigNO1

係,忘記了喺七仔訂好似比官網訂平十幾蚊添(有搖控),小弟都係12號送貨 ...
papay 發表於 8-9-2013 03:10 AM

我諗大約13,14號到就有得拎:36:

但諗到拎咁大隻野外拍,真係有D難~
師兄,你都好,諗外拍,我淨係送到去我屋企都唔知擺邊到,冇位擺:79:
官訂計返港幣幾$?