Toysdaily 玩具日報

[詢問] 比RX-78-2 1/100 Ver3.0用System Base一問

Bandai出左既System Base 001好似係比1/144専用。
請問有無出過1/100専用既 System Base?? :64:
暫時未有推出。    數年前,1/100 MG Unicorn Gundam 就有一個類似的東西出過, 但沒有散賣。

壽屋出的可買多幾套疊高.
剛係內地論壇睇到, 可以參考一下~

http://bbs.xiaot.com/thread-925210-1-1.html
呢款好似唔係日本出,國内土炮野,我今晚返去摷返出嚟先!
剛係內地論壇睇到, 可以參考一下~
goahead 發表於 28-8-2013 06:05 PM

THX 師兄!幾正!!System Base001 比1/144用、始終太Short。。Link内入果隻是否DIY只得一個果D、非量産??{:1_210:}
回復 6# BatIron

應該係 Keiko Action Base, 國內出品, 好多模型舖都有.  你見到o個個, 製作人加o左 detail 同 補品, 整得好靚~

有條 link 可以望o下 素組個樣~
https://www.facebook.com/media/s ... 529.145830695479085
回復  BatIron

應該係 Keiko Action Base, 國內出品, 好多模型舖都有.  你見到o個個, 製作人加o左 deta ...
goahead 發表於 29-8-2013 12:17 PM

呢款我有買,模型造工還可以,
有噴油,跟有水貼,高達為V2.0仕樣。

呢款我有買,模型造工還可以,
有噴油,跟有水貼,高達為V2.0仕樣。
RCman_2009 發表於 29-8-2013 02:26 PM

謝謝各師兄!!
尼隻好似好Fit 1/100:35:、但美中不足係吾係無左側面2塊(Bandai System Base 001
)? 有無Extra Part之類可以自己加落去??:64: