Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Metal Build 00 Raiser (多圖 P.3 加所有00)

我有TRANS-AM版都忍唔住買埋呢隻。

師兄隻 OO QC 無咩問題:77: 恭喜恭喜
雙GNIII, 四刀刃劍, 雙大7 劍刀, 俾把我............:36:

我是來路過的~~~
華夢 發表於 28-8-2013 10:01 PM
馬兄都咁快手呢.............估唔到馬兄之前冇玩mb呢..........好正架.........入埋其他玩啦~
ray文 發表於 28-8-2013 11:34 AM

系咯, 要入埋只OOR transam啊, 冇就叫文爺賣佢果只俾你:he:
講下笑。 文爺你又幾時出post啊
頭像被屏蔽
系咯, 要入埋只OOR transam啊, 冇就叫文爺賣佢果只俾你
講下笑。 文爺你又幾時出post啊
wingsiu 發表於 28-8-2013 11:27 PM

我都未拎wingo兄.............可能呢2日去帶佢返屋企啦..........:43:
我是來路過的~~~
華夢 發表於 28-8-2013 10:01 PM

又見到14劍喇...............:x
昨天影紫龍用左燈, 加番幾張相.

回復 22# 馬仔

呢隻野影相我覺得相當難影得好...因為身上細節很多..很多時有令人眼花之感..同埋支架太大..搶走左佢唔少位置...:77:
nice photos of a nice toy.  Wish I can afford it.
感謝好圖,真是佳作:35:
看完馬爺的potst, 我連說明書都唔使開
:35:
D相好靚
除咗骨架係合金外
其他有冇合金?
十卜十卜馬仔大大:love:{:1_223:}{:1_226:}{:1_208:}好正既相呀:35:
哈哈, 因為我有個D STEP係跟住個MANUAL 影, 所以同MANUAL似似地. :34:

看完馬爺的potst, 我連說明書都唔使開
nipponya188 發表於 29-8-2013 01:00 PM
Gn3好難影得靚,2把gn2始終有氣勢好多