Toysdaily 玩具日報

查看: 13109|回復: 35

[玩具攝影] MB OO Raiser 速影【小花, 多油, 腳軟】唯大愛包容...

MB OO Raiser 速影【小花, 多油, 腳軟】唯大愛包容...

http://blog.yahoo.com/gundamefsf
ai.... 唯大愛包容...:oh:

小花

多油

腳軟... no pic needed  唯大愛包容...
吓......腳軟?! :50:
transam 00 hips are better than old 00, so it is the same as old 00 or worser?

Old one has no oily surface woh.

想以後的Metal Build有七劍般的質素, 難道真的是妄想嗎?  :42:

頭像被屏蔽
吓........ 腳軟{:1_236:}

我隻freedom同exia啲關節都好Q實淨, 界乎係難扭嗰隻. :(
腳軟相係比七劍?還是相比exia呢efsf 大大?

仲考慮買唔買,但如果關節強度冇改善,咁就算了。
腳軟相係比七劍?還是相比exia呢efsf 大大?

仲考慮買唔買,但如果關節強度冇改善,咁就算了。
百鬼咁夜行 發表於 27-8-2013 21:52

腳軟相係比七劍,關節強度冇改善................:unhappy:
回復 8# Gundam@EFSF

唔該師兄,咁都係skip 算勒。。
又限定又貴都出成咁
苯大就爽皮收咁多錢求其出
如果表面處理上只係此兩個位有問題,已經係好QC了⋯:42:
我覺得呢隻係趕工出貨⋯
D手隻隻有筍口
我把GN3都有花油
學德哥,入幾隻,合一隻原美出來。
gundam兄好快手呢..........冇錯件都好喇..........有愛就ok~:)
其實多油有冇計解決??