Toysdaily 玩具日報

查看: 15457|回復: 16

[個人收藏] [細比例的齋企] Kids Logic Mini Egg Attack War Machine Set

[細比例的齋企] Kids Logic Mini Egg Attack War Machine Set

迷你細比例完成品, 不算便宜但仍然可以講得上係值.

眼及胸口燈的光度不錯, 亦無好似HOTTOYS咁, 著一陣就暗, 夠持久. HT要學野了.

頭不可以左右轉, 可惜...

唯一係個人唔相信可以做手電掛飾(附掛繩), 又大又重, 不切實際吧....?

各位帥兄, 請請~~

呢個系列出得好靚!如果儲齊都好有氣勢!
好認同師兄,我諗大部份玩家都唔捨得攞黎做掛飾
Cat大、呢套我都有買、老實講真係出得幾靚。
同埋頭係可以左右轉的(不過要有爛既覺悟:69:)
附上手機傷眼圖一張!!
我都有買 {:1_220:} WM 1 & 2 都上色好正,但iron patriot啲色真係好一般,同埋枝炮真係流流地
回復 3# jojokit
點解師兄隻WM 2 個頭 轉得既??我個隻完全唔轉得,一拎就好似就爛咁款= =
Cat大、呢套我都有買、老實講真係出得幾靚。
同埋頭係可以左右轉的(不過要有爛既覺悟)
附上手 ...
jojokit 發表於 27-8-2013 11:12 AM

感謝提醒。

小弟本身都係粗玩個類人,但試扭時摸到個種好緊好緊的手感令我唔敢試了。

師兄齊LINE加DIY背景很不錯啊~~:71:
呢個系列出得好靚!如果儲齊都好有氣勢!
好認同師兄,我諗大部份玩家都唔捨得攞黎做掛飾
天涯孤客 發表於 27-8-2013 10:46 AM

難得佢腳仔細細都企得好穩,算係咁,好過BABDAI的盒蛋了,多半要用透明膠座。
我都有買  WM 1 & 2 都上色好正,但iron patriot啲色真係好一般,同埋枝炮真係流流地
fatwallace 發表於 27-8-2013 11:52 AM

其實咁細粒,少少出界可以接受,不過個人同師兄一樣,LIKE灰色的WM多一點。
插手機呢個咁有創意嘅功能真係搵嚟搞, 作為mini figure出咪幾好
不過呢條line好似欠緊d嘢, 就係mark 1
WM 1 & 2 , iron patriot  熱血門市有現貨嗎 ?
:57:呢2套我都儲齊呀!!!
仲拎左mark4黎掛手機:35:
好正:shiny:
每隻幾大隻? 9cm高, 大概幾闊??
插手機呢個咁有創意嘅功能真係搵嚟搞, 作為mini figure出咪幾好
不過呢條line好似欠緊d&#2205 ...
Assassin 發表於 27-8-2013 12:55 PM

小弟都等緊MK1, 不過可能會出大版吧?
WM 1 & 2 , iron patriot  熱血門市有現貨嗎 ?
charming 發表於 27-8-2013 01:30 PM

好似剛剛派左大貨,一般玩具店應該有。

小弟係動漫展時買的,市價不太清楚。
好正
每隻幾大隻? 9cm高, 大概幾闊??
Griffon05 發表於 28-8-2013 02:02 AM

手掌心大,半部電話闊左右。