Toysdaily 玩具日報

查看: 3757|回復: 14

[分享討論] Vf 27&yf 29

想各位大大俾d意見 究竟買邊隻好呢?
本人己有Vf 25f 也預訂左yf29 Isamu 機
但見呢2隻都好吸引 唔知買邊隻好呢

頭先睇唔清標題,絕對係買27先。:35:
絕對要買左27先!依家又唔係貴!

買左一定唔會後悔!信我
絕對買27先,唔使10算 :71:
買左VF-27先,依家唔買遲啲無貨又炒起架啦∼
YF-29已經上左天,再遲買都無所謂∼
Thx 各位大大 唔知Yf 29早乙女機仲會唔會再販呢
Thx 各位大大 唔知Yf 29早乙女機仲會唔會再販呢
tat5845cat 發表於 23/8/2013 04:10 PM

紅機早乙女29,之前都再版過,會唔會又再版就真係不好說!
頭像被屏蔽
我反而期待會否有 renewal version....
mythsgod 發表於 23/8/2013 04:28 PM

如果有可能好似27連埋套parts一齊出呱!

出先算…… :p
回復 9# 可變戰士

係就真係正 不過我更期待改版
趁而家 VF-27貨源充足,個價回左少少,緊係先入呢隻。

YF-29早乙女,個人覺得靚過 Isamu,又一必入之選,但而家後追捱炒價。如果忍得到,不如等下會唔會失驚無神又再版,之前30周年版都再版,市價回到 17XX。 早乙女機再版唔係焦可能架。
回復  可變戰士

係就真係正 不過我更期待改版
tat5845cat 發表於 23/8/2013 05:02 PM

27都係改版1.5, 個身修長咗! 都幾型! :77:
點解27係1.5,有什麼不足之處,另外25F,S是否2.0?
回復 13# lukyuet

師兄Vf 25f和25s都係2.0黎架
VF27 1.5、YF29早乙女同YF29 30TH都有,YF29絕對係紅機最靚,不過再販過都上左太空,YF29 30TH同花唔同色,比ISAMU機更有原來風格,如果唔過兩牛可止癮;如樓上講,如果而家要買,趁平入左27為上。:58: