Toysdaily 玩具日報

查看: 11397|回復: 11

[個人收藏] 發哥拍緊果套賀歲片有大廠會岀12吋Figure嗎?

許願中:57:

最近手作仔一覽:
who is he:Q
................................
who is he
................................
iamsamuel28 發表於 21-8-2013 09:15 PM

我大你5百萬:he::he:
肥左既尹子維∼∼∼∼∼∼∼∼
有點醜樣=o=....
其實哩個頭雕相信冇十年都有八年歷史,當年響廣華街曾經見過Boxset
基於最緊要好玩原則又未有大廠出過所以重塗自組,當然今日眼光睇得啖笑
不過當年有人嘗試出本地電影人物Figure(雖然冇版權)都算係咁
其實算幾好,出到嚟效果唔錯,最起碼認得出係發哥GOD OF GAMBLER 造型。:71:
雖然發哥依家係荷里活明星, 但係今之係港產片....ht 應該唔會出, 如果有廠出, 以往例子, 我估一係 EB, 一係就威龍 lor.......
雖然發哥依家係荷里活明星, 但係今之係港產片....ht 應該唔會出, 如果有廠出, 以往例子, 我估一係 EB, 一係 ...
crazysmiles 發表於 22-8-2013 10:59 PM

最近睇bill爺訪問,無間道已經胎死腹中了,
年尾會出霆鋒

請Eb多多考慮推出香港電影角色吧
最近睇bill爺訪問,無間道已經胎死腹中了,
年尾會出霆鋒

請Eb多多考慮推出香港電影角色吧
jura 發表於 13-9-2013 04:10 PM

講真, 我個人就鍾意HT多過EB, 論頭雕其實各有千秋, 不過其他配件就真係HT仔細好多...., 而且HT BODY 好似好過 EB BODY....
頭像被屏蔽
當年無間道我都買咗劉華個 figure