Toysdaily 玩具日報

查看: 8093|回復: 33

[玩具報告] Robot 魂 - 新安州

今日平平地入, 玩過之後, 發覺比想象中好玩好多, 又多武器, 活動能力唔錯.

盒面.

內盒.

正面, 無裝備.

背面.

引擎可以打開.

打開時, 引擎會拉出.

盾可以裝在肩甲下.

又可以裝在手臂上.

盾上可裝上斧頭.

雙手臂換parts, 可以...............

可以插上劍.

另外有雙斧.

雙斧另一個形態.

最後手持手鎗.

手鎗可以拆出一part, 放在盾裡面.

入櫃post.

last one.
支持!!
呢隻新安洲真係出得好正嫁:71:

支持支持~~的確好好玩^ ^
但我隻胸部上下關節無力,安裝背部引擎會向後傾> <唔知有冇得救

唉,小弟的新安洲同Destory Mode Unicorn都是高入:44:見近日價位不斷試底......好&#25596;心牙
係隻紅色差D
本體係好玩的
呢隻外型好華麗! good sharing~ thx
我都有入,頑仔{:1_208:}
上埋黑線,又唔錯!!{:1_208:}

支持!!
呢隻新安洲真係出得好正嫁
kyo353 發表於 20-8-2013 11:10 PM
消光會更有型?? :love:
{:1_202:}今日到我出手..............
呢隻真係出得好好,唯一問題係膠感太重,好似樓上師兄話頭,消光、貼紙後應該會更正!
我同你個情況一樣, 我影相個時, 全程用STAND.............

沒有更低, 只有好X低................:45:

支持支持~~的確好好玩^ ^
但我隻胸部上下關節無力,安裝背部引擎會向後傾>
gravegrave 發表於 20-8-2013 11:38 PM
貼&#21655;水貼真係唔錯喎,1/144水貼?旺角有冇邊道有貨?
如果紅色部份改用hcm-pro隻sp版sazabi既金屬紅色就更完美了!
Stand落下盤定用鋏夾佳腰??
如果可以我想拆開落少少白膠漿> <但唔知拆左之後返唔返到轉頭...........

衰心急, 明知實趺得忍唔住手{:1_198:}

我同你個情況一樣, 我影相個時, 全程用STAND.............

沒有更低, 只有好X低................

...
馬仔 發表於 21-8-2013 11:48 AM
如果GFFMC或 METALBUILD能出一隻新安洲就好了......