Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Deagostini - Robi 聲控機械人 70期 - P39#580[改Android線控Robi, 有短片]

HI 我是玩日本版的, 已砌到30期 想JOIN WHATSAPP 谷, 謝謝
我都剛剛訂了港版。 請add我去group.  :)

我都岩岩訂咗港版,請問係咪一個月出一期?
可唔可以加我入whatsapp group? Thx :)
Kolzz 發表於 12-10-2014 09:14 AM
我都岩岩訂咗港版,請問係咪一個月出一期?
可唔可以加我入whatsapp group? Thx

係周刊,即係一個禮拜一期。

好漫長嘅路要行呀。 :$

https://www.youtube.com/watch?v=i0uguBhs6JE

有冇大大好似片中內容????又驚嚇又好笑
可由起立開始看,留意1:30秒:@
mkyfk 發表於 27-8-2014 04:08 PM
改Android線控Robi
please refer below link for detail
http://www.mcc.mbsrv.net/robox/14082 ...

請問mkyfk兄,這個程式還可以在哪下載到?還有別的方法可以令我這不懂日語的人控制到robi嗎?
kcwkam 發表於 12-10-2014 02:22 AM
HI 我是玩日本版的, 已砌到30期 想JOIN WHATSAPP 谷, 謝謝

已PM回覆,thx~~~~~~
老孫 發表於 12-10-2014 11:59 AM

煩請pm埋小弟,唔該!
星月夜 發表於 12-10-2014 01:11 PM
煩請pm埋小弟,唔該!

老孫 發表於 12-10-2014 01:21 PM

唔該大大  ,我pm 左我個號碼比你 。
老孫 發表於 5-8-2014 04:59 PM
有冇香港朋友有興趣 join whatsapp group 大家互相支援一齊傾 robi,有興趣可以 PM 我,thanks.

老孫大大,我都pm咗no.喇!麻煩加埋我丫!
妳好~我是玩日版的~請加我一齊討論~thx
頭先見7仔有得賣

modify a bit, for example, the walking step, mobile remote and his character
borisasf 發表於 12-10-2014 04:09 PM
老孫大大,我都pm咗no.喇!麻煩加埋我丫!

可否加一加小弟,我ORDER左隻港版...想入GROUP !  有勞有勞!

新仔..PM 唔到你..有其他方法?