Toysdaily 玩具日報

查看: 7289|回復: 19

[分享討論] Play Arts 改 係咪真係無QC?

琴日終於有時間拎隻 DC Comics Variant Batman, 一開箱就發現中左兩隻右手掌 {:1_229:}
第一次買Play Arts野就出事, 都唔知仲會唔會再買佢之後果假Batgirl:67:
border=0 />
講真我係覺得冇既,可以既我唔會再買......
買過4隻,4隻都甩油,一隻斷腳.....有次多左隻手=.="
PLAYART改 D batman QC最差..我買隻鐵拳.TOMB RIDER..蛇叔QC都唔錯.
我都覺冇

諗真D,你係老细都末必會improve d qc. 賣呢個價既玩具我諗唔到有邊間差過佢,但佢D野好多人買
老老竇竇
以前Play Arts qc真係冇咩問題。。果時我見個樣靚靚仔仔就收貨{:1_220:}
但自從轉左Play Arts 改!!就出事喇。。d qc真係差到你呢。。。
PA我只玩FF  如果唔係得佢出FF  我一定唔會再買!!:*
呢個系列真係得個版得.睇幾盒.盒盒都有問題.唔係甩油,就油哂過界.都仲未計佢錯件,關節易斷.
想買真係要三思.
頭像被屏蔽
會唔會日版好D ?
會唔會日版好D ?
Prettyhades 發表於 16-8-2013 02:55 PM

絕對唔會!!!
買PA= 扭蛋

貫2手仲貴過1手
買PA= 扭蛋

貫2手仲貴過1手
買PA= 扭蛋..............................................

YAHOO貫2手仲貴過1手
買PA= 扭蛋..............................................

YAHOO貫2手仲貴過1手
我第一次,應該也最後,雷電腳鬆刀套磞左,造形幾好都假,QC{:1_200:}
Play Art D野真係好多問題:53: