Toysdaily 玩具日報

查看: 7069|回復: 22

[改造交流] Kamen Rider Girls 第2輯 : Wizard さあ、 Show time だ

上次po的 Kamen Rider Girls Fouze 后, -直攪其他野, 女關羽, Harley Quinn等。

其實呢隻ウィザード都做左一段日子,不過一直唔太满意。如上甲很硬、髮型不好等等。
   =_= (調整前)

頭髮剪短D gel gel佢,上甲第三粒紅石、中間黑甲剪走晒,纖腰返番黎先敢比大家睇。

今次Cost,Body 用ZCWO拆件~1魚, Wizard 大膠~1魚,打底衫半魚,
素頭~1魚,頭妝都係國內師父2毛主席。總共6魚左右。
呢次嘅頭妝師父都好OK。功夫計2毛主席都算抵。要資料可以PM我。

希望大家多D回貼支持^^。手機傷眼Sorry!

今から、私も仮面 ライダー ウィザード よ ❤

さあ、 Show time だ

Connected Please~~~

Heat Heat Heat Heat Heat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To Be Continue 。。。。。
Corrected :cool:
Pose, 神態good match 又自然,讚啊{:1_221:}
CHING勁呀, 唔好講笑, 睇完真係扯左!:35:
可否PM我頭雕師父嘅資料呀? 謝謝! :64:
:64:師兄拜托PM小弟頭雕師父資料!
Soooooooooooo GOOD {:1_221:}
真係好・・・・・・・・・:handshake:正
真係好・・・・・・正正正正正正{:1_208:}
頭像被屏蔽
係色差啫 , 其他perfect!!!!
回復 4# kfhrider

PM has been sent, please check for it.
:o回復 4# kfhrider

師兄甘比面有D甘反應?小弟罰過罰過:o
回復 10# darknight

係, 我成日都用美白OB素頭,但係Body只有OB和Phicen配色。D平Body就配唔倒, 呢個zcwo叫好D。
超正嘅改造,支持支持{:1_208:}
美女美女,支持支持{:1_221:}