Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 超合金魂GX-45C 鐵甲萬能俠 (Comic Color Ver.)登場!!!

我講事實啫.............
ray文 發表於 13-8-2013 05:11 PM

{:1_235:}    {:1_235:}    {:1_235:}    {:1_235:}    {:1_235:}
就係冇先要搵平bid..............你fd就堅有米.........
ray文 發表於 13-8-2013 05:10 PM

最窮係我...:help:
就係冇先要搵平bid..............你fd就堅有米.........
ray文 發表於 13/8/2013 05:10 PM

如果我知對家係你:50:, 我都唔會同你鬥bid:69:, 根本無可能會bid贏! :72:

最窮係我...
高機動型黑百合 發表於 13/8/2013 05:55 PM

最窮係我 x 2 :68:
最窮係我...
高機動型黑百合 發表於 13-8-2013 05:55 PM

你窮又點入咁多飛機呀...............{:1_224:}
如果我知對家係你, 我都唔會同你鬥bid, 根本無可能會bid贏!

最窮係我 x 2 :68 ...
可變戰士 發表於 13-8-2013 08:26 PM

你又bid咩...........我落一次bid咋......{:1_222:}
恭喜ray文兄又入到正野呀!!!
你又bid咩...........我落一次bid咋......
ray文 發表於 13/8/2013 09:40 PM

我都無錢bid嘢. {:1_222:}

見到你喺隔離嘜嘜迷團, 分享天元:p
你窮又點入咁多飛機呀...............
ray文 發表於 13-8-2013 09:39 PM

就快國金天台見...:oh:

呵呵,文兄我真系望塵莫及啊∼ 佩服佩服,等只帝王萬能俠出埋,你就應該基本上齊晒啦:35:
我都無錢bid嘢.

見到你喺隔離嘜嘜迷團, 分享天元
可變戰士 發表於 13-8-2013 10:41 PM

你成日都扮冇錢啦, 又買飛機又剩......{:1_225:}
唔好踢爆好wor............你咪又化名~:58:
就快國金天台見...
高機動型黑百合 發表於 14-8-2013 01:35 AM

上去試飛...................:Q
呵呵,文兄我真系望塵莫及啊∼ 佩服佩服,等只帝王萬能俠出埋,你就應該基本上齊晒啦
barrydudu 發表於 14-8-2013 07:58 AM

過獎喇Barry兄, 我仲有好多隻未儲呢..............不過大致想入0既都入晒了.......大家都加油~{:1_226:}
你成日都扮冇錢啦, 又買飛機又剩......
唔好踢爆好wor............你咪又化名~
ray文 發表於 14/8/2013 10:30 AM

邊有買飛機, 都無錢! 好窮困!{:2_326:}

今朝就分享重高達, 你估下我係邊個?? {:2_312:}
恭喜樓主入到心頭好, 果然係鐵甲萬能俠粉絲, 收藏品好齊!
快D入埋輪島黎個大制霸啦文爺{:1_214:}