Toysdaily 玩具日報

查看: 11734|回復: 27

[詢問] 關於訂HOTTOYS~BATPOT~各位師兄幫幫忙!

本人於2012年7月21號於玩具狂熱訂了MMS177 BATPOT!但現在也未收到電話取貨!
本人有朋友也訂了!同樣未收到電話取貨!!本以為是尾單,所以遲派貨!!!
於是朋友今日去問了玩具狂熱~但它話神早已經派晒貨~無晒了!
咁我現在點算好呢?我同朋友吾通會蝕左800同無得玩......?
訂單背面寫明"收到通知後30天內...取貨"
你可以去消委會投訴,用電訊商記錄証明你無收過電話,或者會有一線生機。
你係買單?
俾張單Toyshunter 睇睇{:2_319:}
Batpod真係好耐之前已經派完
會唔會miss call?
樓主你估中晒!HT應該會有call!我未試過冇收call!甚至你未收call攞咗貨,佢哋都照call你!所以∼望記它!
其實會唔會call第二次
上網買過架, 冇計了真係!!
今年年頭去拎Bane果陣, 前面有個人造拎IM Mark 1 2.0, 店員過一早派晒, 果個人嘈左一陣, 話會去消委會投訴, 之後店長嗌人上去倉度睇下仲有冇貨, 有既就照俾果個人

我諗師兄最好自己去toy hunters度問清楚, 唔得既就唯有去消委會度投訴了
HT電話留言已經當通知左。

不過一般到派貨尾聲時會check多次單,未攞嘅會打多次電話。

如果遲一頭半個月,ht都應該會比貨你,
但ching就真係遲左好多,
我想信ht唔會跟進你個case了。
無晒都可以退錢掛
2peny 發表於 10-8-2013 05:44 PM

更加冇乜可能!
上多d黎就不會發生呢件事啦
回復 6# skyline123

我嗰陣4日內打咗兩次電話嚟,冇聽到都有留言叫我去拎
試下send個email去hot toys問下!
~ ~ 張單自己訂的~今次真慘~因為平時都係等佢打電話黎先拎...點知今次衰左!!