Toysdaily 玩具日報

查看: 18972|回復: 25

[個人收藏] MY 玩具櫃

本人第一次在此POST自己的收藏,與各位交流交流~

Ching係超人粉丝{:1_223:}請問謦你個櫃訂做多少銀両呀{:1_223:}{:1_223:}

我本身除左儲SIC同PLAYARTS,仲有儲變形金剛同高達及其他野,不過無地方擺出來~{:1_206:}
我個櫃係IKEA買,本身係一個書櫃,分三組的,差不多三牛左右{:1_208:}
大大好多收藏, 簡直係拉打櫃啊!! {:1_223:}
我本身除左儲SIC同PLAYARTS,仲有儲變形金剛同高達及其他野,不過無地方擺出來~
我個櫃係IKEA買, ...
kiddcat2000 發於 10-8-2013 01:55 AM

多謝師兄解答{:1_238:}不要del咗價錢,用牛同魚代替呀{:1_220:}唔係就會被版主删除post架{:1_220:}
多謝師兄解答不要del咗價錢,用牛同魚代替呀唔係就會被版主删除p ...
FRAK 發表於 10/8/2013 02:26 AM

嘜買櫃都唔可以打價錢嗎?? :50:

我仲以為只係針對玩具添!:26:
嘜買櫃都唔可以打價錢嗎??

我仲以為只係針對玩具添!
可變戰士 發表於 10-8-2013 02:30 AM

此帖即將被移動:78:
Ching係超人粉丝請問謦你個櫃訂做多少銀両呀
FRAK 發表於 10-8-2013 01:25 AM

应该系Ikea Billy 柜
師兄好多sic收藏,但點解只有拉打無其他sic嘅!唔好收埋喎
本人第一次在此POST自己的收藏,與各位交流交流~
kiddcat2000 發表於 10-8-2013 01:20 AM

好多正野:71:
回復 1# kiddcat2000

very nice collection! & nice Billy in black!:handshake:
GOOD AR BILLY 櫃 加燈及門後的確是唔錯!!
PLAYARTS看官图好棒,请问实物于官图差距大否?
支持樓主正收藏分享, 同埋正billy櫃分享~:78:
個櫃好正! {:1_221:}