Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 是日一入 SHF Sailor Moon 分享

小弟第一次Post圖,如果有問題睇唔到請見諒,我會盡快整返好佢;P (相係自己隋便用手機影的...質素可能唔係太好)
本來想SKIP而隻,因為冇玩過SHF,所以冇訂...但今日行開旺角見好多人買,聽到好多人叫Sailor Moon,人又買我又買咁就買左^口^
第一隻SHF來講,比我想像中好玩,關節位完全冇想像中咁樣樣衰衰,而且上色幾靚(雖然左邊髮飾有些小瑕疵...ORZ)
好啦,廢話少講,去相!!
外盒DESIGN...合格...唔算太leung

月稜鏡力量變身..Sailor Moon

愛與正義,著水手衫嘅美少女戰士Sailor Moon...我要替月道,警惡懲奸!

月冕飛撃!

月光昇華洗禮!

銀水晶力量ATTACK!!!

中左咁多招...妖魔死未!? 收拾完妖魔,好&#25904;呀...我呀兔要返去訓啦...不如今晚就去呀衛屋企俾個SUPRISE佢呀<3
我今日都&#25886;&#21655;貨, 覺得隻公仔好似鬆鬆&#21707;咁
總括來講都算滿意, 因為沒有比較{:1_220:}
幾正喎......不過仲未入手啦:34:
我想買但唔敢買呀∼
因為一洗濕左個頭就有十幾隻跟住係後面架啦∼
:80:
其實都算唔錯,我去左社團買,本來都唔想做驗屍官架喇,因為佢用雪梨紙包實,好奇心驅使下都係要開少少一看,點不知隻左手手瓜位一大撻盲都見到既漬,無法啦,即換,佢拎埋第二隻俾我,我都係望少少唔見大損害之後就即走了,點不知返到屋企老婆大人話︰「條頸同個心口蝴蝶結位有D漬咁既?」
我話︰「呢D位少野喇…之前一隻重大撻呀…」
都係中少少招。集體回憶既野,俾佢過啦…
我唔知係咪中左SAD,隻拿杖手套唔實支杖好易跌出來同HOLD唔實
尋晚去一扭&#25886;貨,望左三盒都一樣,是但&#25886;左盒走! (係佢叫我任揀)
其實都算唔錯,我去左社團買,本來都唔想做驗屍官架喇,因為佢用雪梨紙包實,好奇心驅使下都係要開少少一看 ...
多其 發表於 10-8-2013 10:05 AM

我就係尋晚6點幾去睇,有兩隻,一隻手臂一隻條裙
我問老闆娘仲有無第隻,佢話唔買就算喇,兩隻都無比人揀過
最後去左188三xx度買,貴十蚊但態度好得多
頭像被屏蔽