Toysdaily 玩具日報

[Aci Toys] 全球限量發售: ACI Toys x JASON SIU Primates 第一炮隆重登場

回復 14# metalsad

Thanks for letting me know Ching! Just went to pre-order it today! Couldn't wait to get them now!
咁似鐵人兄弟......
$1000的話我也有興趣, 才$500一隻~哈~^^

回復 15# hongwohse
一d新意都無,除價錢外,對公仔話係十年前作品都有人信...:72:
1000蚊都比多 ,,,,,,,,,,
幾靚
不過無咩賣點
咁似鐵人兄弟......
BigOil 發表於 2013-8-11 22:36

呢D面口容易掌握麻, 記憶中JC好像不是PROFESSIONAL噃.
佢N年前畫漫畫時都有留意下佢,支持本地創作,不過套野4000就大咬D。
1000蚊都比多 ,,,,,,,,,,
alife 發表於 13-8-2013 01:40 PM

1000蚊都比多 ,,,,,,,,,,x2
7仔限量發售廿套, 至今到底賣出幾套呢?
好似七仔還有貨!:58:
其實之前也有性趣入這對原創非主流人偶。曾經發電郵\FB問 Jason,佢只是覆我叫我直接問ACI。但ACI又覆我叫我密切留意,又話有新消息第一時間通知我。最後、無聲無色地開訂,返現貨,個價又進取到咁,發售日期又在動漫後,有血都放哂比HT啦{:1_224:}
好似七仔還有貨!
其實之前也有性趣入這對原創非主流人偶。曾經發電郵\FB問 Jason,佢只是覆我叫我直接 ...
jerrytang617 發表於 20-8-2013 09:25 AM
重未賣晒:………DD
好似七仔還有貨!
其實之前也有性趣入這對原創非主流人偶。曾經發電郵\FB問 Jason,佢只是覆我叫我直接 ...
jerrytang617 發表於 2013-8-20 09:25

J君套公仔是寶島會場限定, 沒有開訂, 只是返現貨給有心人.
J君套公仔是寶島會場限定, 沒有開訂, 只是返現貨給有心人.
bigtomm 發表於 20-8-2013 08:37 PM

師兄,這套不是寶島會場限定來的。你可check下 ACI Facebook,佢八月九日開訂,限量125隻 worldwide。只限七仔店或ACI網上訂購。我一直有留意這套作品的。
豪無創意可言,咁又話要四牛