Toysdaily 玩具日報

查看: 4772|回復: 10

[3A/ threezero] 3A Toys - Zomb Soldiers

From ThreeA Production Blog:
http://www.threeaonline.com/blog/?p=5700

Popping bots in september
有啲中中哋,唔知收幾多呢:35:
越戰薑絲••••••••••:52:
3隻咁少? 最少11件啦.:sad:
呢排已經入左兩SET AK , 唔係咁快第三SET呀,頂唔蒲了
進擊之AKULB set .......
本來呢個幾like, 但。。。
又出呢個頭。。。。可唔可以有新頭雕。。。
個個頭雕都返出n次
本來呢個幾like, 但。。。
又出呢個頭。。。。可唔可以有新頭雕。。。
個個頭雕都返出n次
私房貓 發表於 2013-8-8 22:43

A君說是新的啊:DD喪屍仲可以咩樣~
頭盔除唔到,可以當係新頭 。
我都係唔訂,等y拍插水價
呢個喪c 頭, 想當年插到呢
我都係唔訂,等y拍插水價
呢個喪c 頭, 想當年插到呢
私房貓 發表於 10-8-2013 08:08 PM

CHing ~ 想當年是因為3A負責任, 所以好多人變相買四送四, 即是等同全部半價入手,
只是不知情人仕突然見到大批喪屍平價放售, 因此以為隻野唔得插水啫 ~ :36: