Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catelvena

想請問獨行俠Tonto 幾時開訂?

套戲真係長到痴線,boring 到:72:,幾難先等到完場!!
套戲睇左,好一般……
另外條型男好高,高過尊尼特普一個頭……冇白馬唔出好過……
唉...繼狼人之後..又一套令我有睡意...><
<迪士尼>為&#21655;呢套戲要發盈警, 死未.....

2013年08月08日  蘋果日報

須為電影減值近15億

由於《獨行俠》宣傳開支龐大,加上6月於美國開畫至今票房欠佳,迪士尼預警來季或須為影片作出1.6億美元至1.9億美元(約12.4億至14.8億港元)的減值,財務總監Jay Rasulo向分析員透露將會於9月底入賬,意味將拖累今季業績表現。

Johnny Depp 收得的片通常都是演D怪雞角色, 正經&#22021;一般唔收得, 如Public Enemy, 唔通佢在此片唔夠怪雞?? 我未睇...
如果套戲票房仆直的話,分分鐘隻人偶唔駛出了。
所以候活都on x既…其實一早襯d人未睇就好開訂啦!套戲上&#21655;出到黎表面唔好…佢想開個好價屈錢都好難……{:1_201:}
今日睇左,我覺得純娛樂片咁睇就冇問題,要劇情片既師兄就冇謂睇。我睇果場有4-5人覺得悶走左,但大部份要笑既地方都開懷大笑。figure 就有版睇至算。
頭像被屏蔽
睇左套戲更冇衝動去訂~~~~~~~~
聽完之後都唔想訂
為&#21655;呢套戲要發盈警, 死未.....

2013年08月08日  蘋果日報

須為電影減值近15億

由於《獨行俠 ...
carousal 發表於 9-8-2013 01:17 PM

係迪士尼自己用太多錢宣傳je, 又唔關Johnny Depp事..我星期日已經睇左, 幾好笑呀, 唔好&#25886;港產片D黎比..總之, 期待HOT TOYS出啦~~