Toysdaily 玩具日報

查看: 12651|回復: 21

[玩具攝影] Figma 噴血: Muv-luv alternative Total Eclipse 克麗斯嘉•巴切諾娃衛士

(後備: https://www.facebook.com/hottoys ... 001383413606&type=3 ;
https://picasaweb.google.com/116 ... r=0&feat=directlink)

我想兩個月前已入這美女,:help:但影相+後其製作慢工出細貨~ 延至現在才出POST. 我又要天使面孔、魔鬼身材,這個合我口味~ :handshake:雖然不能比PVC的上色、體態,但勝在價錢較平又可動! 如果入PVC, 河東獅切/殺了我! :ice:  

PS去相~ 用不能擁有的PVC做背景止止渴吧~~~:75:

尺度全開~~~:43:

----------  

不容易擺出這些姿勢呢..

武器只得一把槍, 不夠看….

可動性因甲冑關係一定差, 看舊POST篁唯依 :59:http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=207677&highlight=

少PS ............. 可恨的膠紙沒撕下來....... :oh:

“哎喲,這戰鬥服很緊㖿~~~”:34:

“姐姐幫你一把~~~”:46:

好姐妹~~~

用了唯依的刀~~

這雙峰才是終極大殺傷力武器 MDW Mass Destructive Weapons (esp. to Boys~)

謝欣賞~~~ 再見~:$
師兄,影得好正,呢對我都有入
回復 2# revy

可恨我執相時先見倒張膠紙.... 我頂!:help:
Sexy Babe:46:... and thanks for sharing these sexy photos
竟然可以將FIGMA影到呢個效果, 一個字勁:71:
支持肉彈∼∼∼∼!!
名附其實塑膠波{:1_236:}{:1_225:}{:1_232:}
回復 4# evilalive

男人愛大!!!!!

回復 6# gazza1211

回復 5# SimonC

多謝支持, 支持肉彈~~~~~ :73:

圖片修正~~~

_
嘩.............正!!

個胸好似用左透明件????:46:
造型的確唔錯~P圖都幾好@_@
但老實講,姿態好似擺得有D怪...
回復 10# 馬仔

你唔講我都無留意到. 應該係用左上胸下胸唔同色, 搞到好似透BRA咁~~~~ :75:
塑膠波:x

BL:58:
回復  馬仔

你唔講我都無留意到. 應該係用左上胸下胸唔同色, 搞到好似透BRA咁~~~~
darknight 發表於 7-8-2013 07:07 PM

枱面反光..... 另外隱約睇到好似"支環型燈"既東東...
回復 13# ygat2005

GIRLS GENERATION韓妹正啦掛, 但十個有十個整嘅~ 但比你要靚但執定唔靚但好天然. 我好膚淺, 要前者~~~ :43: