Toysdaily 玩具日報

查看: 7774|回復: 14

[趣味] 同事朋友睇高達一影.....唔係我影,唔關我事架(版主手下留情)

haha.....:77:
你誤會啦,其實只係一部人形化紅渣,速逃:43:
回復 2# chlycab

人形化紅渣.....我知你想講咩...我知你想講咩...我知你想講咩.....你咪走:43:
trams-AM 紅渣~~~~
閃~~:Q
真正既 紅渣 身型靚好多  :p
:handshake:
回復 7# sundaydriver

:x.....新類型人:77:
Why not say hi to me directly?  :)  I'm not a tiger... :shy:
回復 [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&'pid=7029838&ptid=212503]9#[/url] Douglas.M.Saint

咁要講故了,話說張相確不是我影的,是我一位同事朋友影的,但佢技術實在麻麻
,叫佢影高達變左影人,仲要比我睇,一睇之下原來影到你,所以你話幾有趣,又可以比我大造文章了。{:1_235:}
回復  chlycab

人形化紅渣.....我知你想講咩...我知你想講咩...我知你想講咩.....你咪走
老文 發表於 7-8-2013 12:23 PM

形化紅{:1_236:} ~~~!!!!!!!!!???????

速逃~~!!!!!!!!!
After laughing, share some photos taking there here! :)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 12# Douglas.M.Saint

果然 引蛇出到洞...謝版大出高達靚相.....:71:
回復  Douglas.M.Saint

果然 引蛇出到洞...謝版大出高達靚相.....
老文 發表於 9-8-2013 09:42 AM

用心良苦!{:1_221:}
回復 14# 上下盤

用心良苦...唔係你估:34: