Toysdaily 玩具日報

查看: 5678|回復: 11

[其他] 壽屋 Iron Man 3 Mark-XLII

大大,想問你的右手燈亮度正常嗎?
我的眼及心口很亮,唯獨手比較暗,
不知是出廠設定,還是個別問題?
師兄,出波掌的確是比較暗的。:49:
比$$$的時候個店主已比了心理準備我了。:unhappy:
師兄請問呢隻幾銀呀?
頭像被屏蔽
到ht出大貨嘅時候你就後悔喇
batmaniac 發表於 4-8-2013 01:24 PM

HT o個隻原價都九百幾, 炒價過千....要成千蚊又唔係咁值....
HT o個隻原價都九百幾, 炒價過千....要成千蚊又唔係咁值....
crazysmiles 發表於 4-8-2013 04:34 PM

但呢隻乜都唔郁得,Hottoys 嗰隻起碼可以換腳可擺多個Post
到ht出大貨嘅時候你就後悔喇
batmaniac 發表於 4-8-2013 01:24 PM

其實各有各喜好,有咩野好後悔!?
呢隻我都有買,唔使等ht嗰隻我都有啲後悔,各方面都好一般,隻手開初仲以為壞咗唔識著,原來係好暗,不過佢個動作就俾ht隻好睇(個人感覺),如果再買過既我會選ht嗰隻。
首先在此感謝咁多位師兄對小弟刊登這只壽屋Ironman Mark XLII 的意見。:64:
Hot Toys果兩只麥42(包括PPS及MMS Diecast)小弟也有預訂。:!
其待下年到貨後三只麥42再開帖作一次比較吧。:shy:
樓主好像發錯區了
Van 師兄,多謝你的提示。:64:本人相信如發錯區的話,版主會移去合適的討論區。:67: