Toysdaily 玩具日報

查看: 12261|回復: 16

[Hot Toys] 9月14~23日 HOTTOYS IRONMAN 展 in 東京!

日本官網出図。 又係香港動漫展D展品??希望有新物∼∼∼ 会場限定吾知係口羊。。。Mark33,Tony Mechanic with Bonus都係日本開緊訂、仲有其他可能??
如果會場限定唔知會否MK 7 戰損版?

回復 2# toyman

肯定吾会! 因為日本Hottoys隻Mark7戦損(+香港動漫3宝)係以網上先訂先得既形式。
http://www.hottoys.jp/magazine/sakiyomi/1151.html

我真係捻吾到有何東西可以成為限定品?希望有新野。。。。。。{:2_292:}
但率先係日本出新野過去有無先例??????有無師兄知?
回復  toyman

肯定吾会! 因為日本Hottoys隻Mark7戦損(+香港動漫3&# ...
BatIron 發表於 3-8-2013 04:32 PM

我估有IRONMAN以外既野,日本的話應該係展出夏羅古既最時機......
(PS:海女幾好睇,我睇到3X集)
回復 4# neo.L

請問什麼是夏羅古。。。海女。。?:44:
300%∼姐係出1/2?.....比PI出左1/4,局出1/2{:2_295:}
回復  toyman

肯定吾会! 因為日本Hottoys隻Mark7戦損(+香港動漫3&# ...
BatIron 發表於 3-8-2013 04:32 PM

我黎緊果個星期會去東京, 可唔可以抽限定?

回復 7# sabaoth

前提係  閣下有日本住祉就ok。唔洗抽,係鬥快網上訂。
回復  sabaoth

前提係  閣下有日本住祉就ok。唔洗抽,係鬥快網上訂。
BatIron 發表於 3-8-2013 11:11 PM

如果留酒店地址又得唔得?
我19號過去睇TGS喎,可以過去睇睇:35:
回復 9# sabaoth

登錄HT日本會員時唔單只必須有可供連絡既地祉,仲要有日本電話號碼。
HT意圖是什麼,閣下可判斷了。
回復  neo.L

請問什麼是夏羅古。。。海女。。?
BatIron 發表於 3-8-2013 09:47 PM

夏羅古係宇宙海盜,松本零士cg電影,ht有版權,日本開展覽唔show等幾時?

你頭像能年玲奈呢套戲中文譯名叫海女……你睇日文版所以唔知?定冇睇套劇?
回復 12# neo.L

哈哈,原來係咁架!小弟日日8點鐘返工果時NHK就播「海女」。被呢度評為近年最成功,最受歡迎既NHK早晨連續劇。一向唔睇開早劇既自己,仲有成家人都錄起佢,當晚即時追番{:1_233:}
原本各下身在日本....
頭像被屏蔽