Toysdaily 玩具日報

查看: 4240|回復: 12

[Hot Toys] 如步驚雲出黑髮版

可用來自組黑豹{:1_208:}
重有擺問誰領風騷post{:1_208:}{:1_208:}
ching可以買隻Hot Toys步驚雲嘖黑佢 , 自組隻黑豹
鐵忠、黑豹,令人久久不能忘!非常懷念哦!
Problem is the scar! :67:
出風雲1既步驚雲係好
但最好出埋風師弟先la
風師弟換過件衫就可變1~2~3代造形~~~
一直冇變過:34:
ching可以買隻Hot Toys步驚雲嘖黑佢 , 自組隻黑豹
jerrytse1023 發表於 7-8-2014 11:50 AM

Hot Toys步驚雲多咗條巴痕架
條line最好繼續出,重有好多角色會買,例如第一部的斷浪,紅衫,green衫也可,第一部聶風,懷空,無名,第一部或第三部劍聖
我喜愛第一部的斷浪,第三部劍聖∼∼
風師弟換過件衫就可變1~2~3代造形~~~
一直冇變過
simpsons 發表於 7-8-2014 09:44 PM

風師弟有比雄霸篤盲左眼前既造型{:1_214:} 阿~仲有,唔好忘記佢都有入魔造型,漫畫裡既入魔聶風一定型棍過電影裡既入魔伊面{:1_222:}
如果假設可能或許maybe HT仲會再出風雲,除了風師弟外,希望出埋第2部既食左龍元既斷浪,懷空(連天罪),皇影(連驚寂),帝釋天;第三部既絕心,可能既話就出埋小武啦,基本上佢先係第三部既主角,屈機到丫,加埋卷天邪戰鑑同天道戰匣丫唔該~:he:

http://**/forum.php?mod=viewthread&tid=243662

聶風真係有機架

Post唔到link
詳情可google "馬來西亞人偶同仁會(MFC) 採訪Hottoys CEO 的問答錄"

"不會這麼快"即係仲有機會,起碼唔係"不會再出鳥":43: 香港個市場佢嫌細,唔會咁快出都預左,都好過唔再出既,成篇訪問,好似都係為STAR WAR舖路,我都好有興趣睇下HT點出三步曲Anakin Skywalker 同 六步曲Luke Skywalker,仲有黑武士
"不會這麼快"即係仲有機會,起碼唔係"不會再出鳥"
fruitswai9 發表於 8-8-2014 03:33 PM

ching冇錯
唔似之前咁講到出隻雲師兄就算:71: