Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Satogill

[分享討論] 蝙蝠車終於道到著,忍唔住先發個開箱post分享一下心中喜悅

樓主好有心機影開箱圖,我怕屋企人見到,立即掉!
不過呢架車真係非常正!BATMAN迷不能錯過!
kimlam 發表於 2-8-2013 09:28 PM

我都怕阻屋企人, 所以今日開埋箱, 發泡無法keep了, 包裝盒唔捨得掉摺起攝埋左一邊.
其實個吸塑殼仲唔知點算...
樓主,你係正價訂定買平單呢?????
水水的基地 發表於 2-8-2013 09:24 PM

我是舊年動漫時正價訂的~
ching 屋企有空間,放得下這個的確很不錯
路易少尉 發表於 2-8-2013 07:25 PM

其實都無乜位, 之前特登執過晒D位換入兩個櫃先騰出櫃頂一個空間免強放到

不過無計呢架真係由細恨到大, 唔理得咁多~
其實小弟仲有架Dream Car就係回到未來II架Time Machine Dolorean~
我真係好驚(又好想~)HT會出....
個影棚可加大非常利害呢~
darknight 發表於 2-8-2013 08:18 PM

其實我個影棚只係家中飯桌, 所為加大, 只係用Foam Board延長嗟~{:3_140:}
其實都無乜位, 之前特登執過晒D位換入兩個櫃先騰出櫃頂一個空間免強放到

不過無計呢架真係由細恨到 ...
Satogill 發表於 3-8-2013 03:15 AM

吾阻到屋企人既話係最緊要、但見到甘大架野走入屋有没話閣下or 不満??{:2_302:}
注:小弟現在1516中

不過無計呢架真係由細恨到 ...
Satogill 發表於 3-8-2013 03:15 AM

嘩, ching 因住跌落黎! 撞到真係會死人....:70:
{:1_198:}冇入境紙,唔可以買呀.....{:1_198:}
架車插緊水, 小弟都心郁郁, 但真係太大架:69:
嘩, ching 因住跌落黎! 撞到真係會死人....
initial 發表於 3-8-2013 12:27 PM

唔會跌因為有個stand架~
由於HT運送小組就唔到時間, 今日終於要特登請假收車...
送貨員好準時真係10點就送到!
嘩, 真係堅大盒!~ 差 ...
Satogill 發表於 2-8-2013 19:15

其實蝙蝠車部會很占位子
真正很占位子的是箱子
如果把箱子拆掉,剩下蝙蝠車本體
並沒有大家想像中的佔位
其實蝙蝠車部會很占位子
真正很占位子的是箱子
如果把箱子拆掉,剩下蝙蝠車本體
並沒有大家想像中的佔 ...
布魯斯偉恩 發表於 8-8-2013 06:21 PM

對,我也覺得末有預期中占位置