Toysdaily 玩具日報

查看: 9976|回復: 18

[Hot Toys] 動漫Tony 及iron man mark 33 at sideshow

在Sideshow website 可以order 以上兩款12 吋有bonus parts, 為什麼hottoys 給阿美利堅大眾order 而不給廣大市民order 呢
不過SS貴好多喎:69:
但米國人能不用排隊安在家中就能買到with bonus part. 在H.k 又排又截龍
系, 已经订晒两只, 已经唔系第一次系咁, 次次动漫展果D E边都可以上网订而且开订时间好长, 好似mark7开左成几个月都仲有得订, 不过WM mark II就好两个星期左右就订爆左..其实计埋shipping系香港过黎价钱算系咁, 又唔需要打税(好似加州徐外), 送货上门,时间同车费都系返度啦
價錢點計法呢? 是否可以寄去屋企?
o係美國本土免郵費添呀!!
其實美國咁既價錢玩figure 當地人覺得貴定平。個邊生活水平都幾高。 但聽講個邊交好重tax. 但美國近年經濟唔係好差咩?
回復 5# Getterdragon

送到屋企㗎
回復 7# maxy2k

於Sideshow 訂貨可選擇分期付款,比較方便買家。我想我也會在sideshow order

RE: 動漫Tony 及iron man mark 33 with bonus part at sideshow

回復 2# predator

都好過益炒家
回復  maxy2k

於Sideshow 訂貨可選擇分期付款,比較方便買家。我想我也會在sideshow order
mochadevil 發表於 3-8-2013 08:19 AM

所以美國債台高築。。。可有可無既物品都比分期付款。。
Really true indeed
想問如果Sideshow 訂中sad有冇得換?
May need to contact sideshow c.s
ht點都比sideshow平掛
香港已經是最快最平
如果排隊能買到心頭好小弟絕不介意