Toysdaily 玩具日報

查看: 6859|回復: 15

[Medicom] 準備好巨人之進擊未...M記始動中

:75::75::75::75::75:
出三笠bb一定買 :35:
已確定係三笠,入硬

重有faiz final form
咁大胸肌應該唔係艾倫吧{:1_208:}

9成係三笠{:1_227:}
岩岩先訂完格斯同黑 saber.....
又黎進擊....M記D動漫角色 越黎越中.....:35:
日元跌番唔少,但m記冇乜點平左……但中既就始終中,入就入硬……
我中M記Hit Girl......:handshake:
not a fan of Medicon figures but I do like this anime series... hard call :55:
唔知頭調同套衫造成點樣:(
OH MY GOD......................................................{:1_201:}
期待立體機動裝置會吾會做到金屬感,但M記都係出膠架喇:38:
正...自超西悟空之後, 呢隻會係我第二隻 o既 medicom

有睇進擊都明,  呢個系統一係唔買, 一買就要買一隊先夠型

最好加個巨人比班友劈

今次一定係一個大坑, 及考驗FANS收藏空間
有睇進擊都明,  呢個系統一係唔買, 一買就要買一隊先夠型

最好加個巨人比班友劈

今次一定係一個大坑, ...
skyhawk 發表於 2-8-2013 10:25 AM

又唔一定, 成套動晝, 人類角色暫時只有三笠係大愛, 而且成隊12"屋企都冇咁多位, 如果真係要買成隊人, 等佢出 figma 先買, 價錢平d又慳返多d位, 見其他 post 將會出的 figma 都唔錯, figma 都應該會入

但係"巨人"真係不敢恭維, 睇動畫都ok, 要買"巨人"product放係屋企真係唔係好接受到...
回復 14# crazysmiles

巨人呢家嘢, 我都同意係好樣衰, 比我唔會買

不過我估對死硬FANS有一定吸引力..  正如喪屍都有人儲