Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Play Arts改 Batman Limited Color Ver.

又Limited :time::help:
使唔使出到咁呀...
amiami同HLJ都有pre-order。 好小見,今次HLJ平過ami

回復  riisdi
numan123 發表於 7-8-2013 11:31 PM

thanks 師兄! 個價好似都OK WOR... 未試過係HLJ 同AMIAMI 買野... 如果一盒BATMAN 大概幾錢左右? :77:
上次同幫amiami買play arts batman(電影)要1700yen運費。

回復 19# riisdi
上次同幫amiami買play arts batman(電影)要1700yen運費。

回復  riisdi
numan123 發表於 8-8-2013 09:19 PM

都幾金WO  :@
香港無地方有得訂????????
amiami同HLJ都有pre-order。 好小見,今次HLJ平過ami

回復  riisdi
numan123 發表於 7-8-2013 11:31 PM

ami好少卖限定野, 我系佢英文网见唔到E只, CHING讲紧佢个日文网?

回復 23# wingsiu
http://slist.amiami.com/top/detail/detail?scode=FIG-KAI-5814

ami英文網...HLJ仲平d...
紅色上Batman身...已經唔係Batman...
回復  wingsiu

ami英文網...HLJ仲平d...
numan123 發表於 9-8-2013 09:46 AM

thanks CHING, 琴日都揾唔到, 净系见到只普通版..今日上去普通版就已经sold out, 睇黎只野唔错, 不过我中意红黑多D, 将会系我第一只play arts kai, 希望QC会过到关啦
我有9隻play arts,可能時運高,QC無乜問題。 唯一就係有幾隻企得唔多穩,擺得耐會跌,要用支架幫企。

回復 26# wingsiu
我有9隻play arts,可能時運高,QC無乜問題。 唯一就係有幾隻企得唔多穩,擺得耐會跌,要用支架幫企。

回 ...
numan123 發表於 9-8-2013 10:22 PM

我就系成日见D CHING话play arts QC唔系好得所以一直冇入手, 不过E只武士刀加黑红色真系几正, 今次忍唔到手:handshake:  不过唔只系ami 定 HLJ order好, 两间都有买过野, 不过HLJ shipping SAL唔可以加 registered, 要track到就要用贵D shipping办法, ami 就可以用Reg SAL而且ami试过缺件, 我email 佢地好快就寄返件俾我, 服务几好...如果缺件唔知HLJ会唔会咁做. CHING有冇试过系HLJ买过野货物有问题? 佢地D service系点?
同HLJ買過兩次,無乜問題。所以唔知缺件處理…

回復 28# wingsiu
有無師兄知道香港有可能有哪間店買到嗎?:64:
紅色上Batman身...已經唔係Batman...
leawong 發表於 9-8-2013 10:24 AM

Terry表示傷心.:ice: