Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Mark VII Battle Damaged Version 同 Mark33頭彫比一比較

用同一個頭有乜問題?而且我都冇mk7戰損!
同一個人 唔明白點解唔可以一樣 加上戰損markVII 有幾多人有? 我就無啦
係望佢出貨走樣就得
咁都有得鬧.....
咁  同   mk42     比哩
上面話一樣班友係咪盲??細心d睇都睇到條眉直左,眼袋少左,鼻樑幼左長左啦!!
咁既眼力學咩人玩d咁細緻既玩具?
上面話一樣班友係咪盲??細心d睇都睇到條眉直左,眼袋少左,鼻樑幼左長左啦!!
咁既眼力學咩人玩d咁細緻既玩具 ...
malaubanana 發表於 1-8-2013 07:25 PM

唔使咁講野下話。
孤物論你觀察到既係對與錯,我唔認為有必要話人係盲,學咩人玩細緻玩具等攻擊性講法! 你自己唸下啦。
唔使咁講野下話。
孤物論你觀察到既係對與錯,我唔認為有必要話人係盲,學咩人玩細緻玩具等攻擊性 ...
BatIron 發表於 1-8-2013 08:39 PM

我係睇唔過眼你班友自己求其望下又投訴人無誠意/1雞兩味姐,
自己唔用眼唔用腦學咩人投訴?你依d唔係事實既說話咪又係攻勢性~
我自己無訂mk33,但我覺得頭雕同mk7 BD果隻完全兩回事,
而且質素同mk42果個差唔多,絕對唔差wo
MARK 7 個頭雕真係把鬼.....
crazysmiles 發表於 1-8-2013 05:10 PM

MK7果個tony頭大把人話似樣架:he:
不過我唔知用邊對眼至會睇到似樣啦
我係睇唔過眼你班友自己求其望下又投訴人無誠意/1雞兩味姐,
自己唔用眼唔用腦學咩人投訴?你依d唔係事實 ...
malaubanana 發表於 1-8-2013 08:59 PM

咁我都覺得兩個頭彫都唔差既。不過我可以同你講上黎論壇係應該對事而唔係對人。
其他人觀察到既同你唔同,你就即刻話人唔用眼,唔用脳,求其望下就乜乜物。。會唔會過火咗少少?
即使我既睇法唔係事實,但只係針對兩個頭彫,而唔係針對某人。我道出既睇法應該無傷害到任何人,有攻擊性的話可以請師兄你說明一下對哪位構成傷害?
建議閣下先了解一下「攻擊性言論」既定義。可以嗎?
大家都係以三幾張官圖講下意見,請師兄不要太燥。未有實物,相信冇人可斷言咩係「事實」,正如閣下所言呢D係細緻野,就更甚了。
頭像被屏蔽
回復 23# lili

講真
如果m4頭同m7頭二選一,
我一定選m4個個。。。。
回復  lili

講真
如果m4頭同m7頭二選一,
我一定選m4個個。。。。
E神 發表於 1-8-2013 09:35 PM

E神兄你覺得呢兩隻頭彫Tony既五官表情係咪一樣?

]回復 27# BatIron

望落就好似,但最重要係ht大貨唔好似m7咁走晒樣。。
但我覺得mark42 個樣係最正,最有神韻

而workshop頭,面形好似方左小小,
希望ht會再改改佢。

不過workshop第一次出官圖,大部份玩家都覺得唔似,
有ching上td開post講下,但又係比某幾個人話“咁都唔似,咁自已雕la“之類的話。

最後,ht未又係知道唔掂,立即修正。(同雷神case一樣)
其實ht應該出番第一次官圖個頭比個幾位師兄,以感謝他們的支持。
頭像被屏蔽
回復 22# malaubanana

得個板同官圖嘈黎做咩,出大貨咪知有幾高質素幾細緻囉