Toysdaily 玩具日報

查看: 37370|回復: 67

銀X又在葵涌廣場G/F開短期散貨店

海洋堂 山口 金剛 9X
海洋堂 山口 麥加登 9X
壽屋 機戰模型 大積卡 19X
Bandai 1/100 曉 32X
Bandai MG 自由 18X
Bandai MG 普通版 突擊自由 24X
Bandai 1/6 幪面超人 KABUTO 遙控電單車 28X
Bandai 魂SPEC LAYZNER 32X
Bandai HCM PRO 37-01 10X
Thanks for info.
thanks~~ 葵涌太遠, 比較少去..
果度神話胸像都係偏貴
又黎大贊卡 想幫fd入呀:he:
Thanks for sharing!:shiny:
雖則對我來說係遠了點,但去望望都不錯.謝報料
thanks for info, but not my cup of tea:!
have other 山口 also ma??
原文章由 豪鬼 於 18-4-2007 04:50 PM 發表
have other 山口 also ma??

其他山口只見零式和GR2
葵涌.. the "Sweet Toys" shop's is the most expensive... ripped off...  Thanks for the info on 山口!
THX,只係對山口式有興趣,不過加埋車費都同去mk買差唔多~~~:)
有冇神話一輝?
我阿媽竟係樓上住,今晚返去食飯睇睇先.
hcmpro- 37 係咩呢:?
原文章由 麵包超人 於 18-4-2007 05:42 PM 發表
我阿媽竟係樓上住,今晚返去食飯睇睇先.
hcmpro- 37 係咩呢:?

係HCM PRO 37-01

PIC FROM JAPAN YAHOO