Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 遲來的綠巨人The Avengers Final 相集

抱住iron man同追black widow最正{:1_197:}
師兄, 非常正...
暑期比較忙,爭d miss左好post!:@

海量演員合演,美圖靚ps,精華級數好post呀!:71:

抱抱呢張最正最有真實感,like~

(迷之聲, Tony: 我後爛呀........)

:DD
回復 26# venson8789
先謝謝師兄支持:64:
其實KEY背景都係講心機,要花小小時間同耐心去做,技術其實真係冇既:60:
簡單D講有兩個方法,第一個係正統方法,幫主圖去走背景,方便KEY上任何背景~
第二個方法就係幫主圖去走主体,但唔好處係冇得改背景,而去走主体或背景可以用
PHOTOSHOP的刷膠,鋼筆,開MARKS等等多種方法,咁就要睇下師兄用熟那種方法方便:71:
頭像被屏蔽
回復 27# darknight
多謝DARK兄支持:65:
哈哈.....其實D圖係係GOOGLE到找架咋:DD
回復 28# lainam516

謝謝師兄支持呀THX:35:
好正呀! 下年第二集唔知會唔會仲有HULK?
宇宙之王者 發表於 1-8-2013 10:54 AM

謝謝師兄:64:
應該點都會有呢,綠巨人可以算係主打角色呢~:$

回復 30# jeffchow
回復 31# nicklooo
回復 32# darker26

謝謝:$
暑期比較忙,爭d miss左好post!

海量演員合演,美圖靚ps,精華級數好post呀!

抱抱呢張最正最有 ...
catcat 發表於 1-8-2013 10:14 PM

猫大真係太過獎了,謝謝支持:35:
其實我睇完都覺得個動作真係好攪笑,博士變左綠巨人TONY後爛真係會爆開:x
淨係擺姿勢同KEY圖就看得出師兄真係好有心機去整
skp321 發表於 1-8-2013 11:09 PM

每張圖自問真係有落心機去做架{:1_223:}
當完成既時候都好有滿足感,好開心架:love:
自己滿足,其他師兄又睇得開心就以經好足夠啦,謝謝師兄支持呢:64:
場景, 人物還原度極高, 正~~ :71:

最鐘意係Hulk追BW果張, 無得頂呀!!!
Beautiful pictures~~~~~~:71:
場景, 人物還原度極高, 正~~

最鐘意係Hulk追BW果張, 無得頂呀!!!
MilkyGoGo 發表於 2-8-2013 10:37 AM

Beautiful pictures~~~~~~
aeumuse 發表於 2-8-2013 12:59 PM

感謝師兄收看呀,THX:$
好有動感的美圖,希望有part 2相集!