Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 囡囡半自組...

其實我只係買左個Kumik放落一個現乘o既身上, 冇加其他東西, 所以叫半自組吧:34:...
呢個其實係俾catcat大毒親的[size=1em]Chloe Moretz頭, 但好坦白講根本唔似貓大果個囉:53:[size=1em]...
[size=1em]不過我都係想搵個植髮女頭key落THE BOSS身上, 呢個我都接受, 所以由佢(呢d頭是否買現貨最好):(
[size=1em]用THE BOSS係貪佢件衫似摔角手(睇睇你話似賽車手同太空衣都可以...){:1_224:}
[size=1em]不過THE BOSS真係成個男人咁, 都冇胸o既...可能會同佢加cup{:1_220:}
[size=1em]同埋第一次玩自組囡囡, 真係好barbie feel...感覺有些變態呢:no:[size=1em]...
真係有D變態:36:
囡囡半自組...龍哥喺後面半裸望到實:58:
成個感覺好好~不過好似Ching話齋無咩濕柴,都係換個body好d!:35:
頭像被屏蔽